Την αποχή από κομματικά καθήκοντα, ανακοίνωσε ο Υπ. Γεωργίας

a1 4 Ειδήσεις, ΕΥΡΩΚΟ, Νίκος Κουγιάλης
Την αποχή από οποιαδήποτε κομματικά καθήκοντα ή και κομματικές δραστηριότητες επικεντρωνόμενος στην επιτέλεση των υπουργικών του καθηκόντων, ανακοίνωσε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης.

a1 34 Ειδήσεις, ΕΥΡΩΚΟ, Νίκος Κουγιάλης

Σε γραπτή δήλωση, ο κ. Κουγιάλης αναφέρει ότι “σε ό,τι αφορά την απόφαση του εκτελεστικού γραφείου του Ευρωπαϊκού Κόμματος για συμμετοχή στελεχών του κόμματος στα ψηφοδέλτια του κινήματος Αλληλεγγύη κατά τις Βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2016, επιθυμώ να διαχωρίσω τη θέση μου από την απόφαση αυτή”.

“Η από τριετίας συμμετοχή μου από τη θέση του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στην παρούσα Κυβέρνηση, η οποία (συμμετοχή) κατέστη δυνατή και με την συναίνεση του κόμματος μου, δεν μου επιτρέπει να στηρίζω ένα διαμορφούμενο αντιπολιτευτικό σχήμα όπως είναι το κίνημα Αλληλεγγύη”, αναφέρει και προσθέτει ότι “εν προκειμένω η στήριξη μου στις κυβερνητικές πολιτικές είναι δεδομένη”.

“Ως εκ τούτου διαχωρίζοντας τη θέση μου, από σήμερα απέχω από οποιαδήποτε κομματικά καθήκοντα ή και κομματικές δραστηριότητες επικεντρωνόμενος στην επιτέλεση των υπουργικών μου καθηκόντων”, καταλήγει ο κ. Κουγιάλης.

Πηγή: Φιλελεύθερος