Πλούσιο και ποιοτικό το νέο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σωτήρας

a2 Νέα Αμμοχώστου
a2 1 Νέα Αμμοχώστου

Με ποιοτικές και ξεχωριστές εκδηλώσεις εμπλουτίζεται το νέο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σωτήρας για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Στις εκδηλώσεις αυτές δεν μπορούν να μην ξεχωρίζουν οι συνολικά πέντε θεατρικές παραστάσεις οι οποίες θα ανέβουν στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας. Στις θεατρικές παραστάσεις περιλαμβάνονται η θεατρική παράσταση της Νέας Σκηνής του ΘΟΚ “Η Πέτρα” του Marius Von Mayenburg (6 Φεβρουαρίου), η παράσταση “Μια Ζωή την Έχουμε” του Γιώργου Τζαβέλλα από τον ΘΟΚ (18 Φεβρουαρίου), “Ο Εχθρός του Λαού” του Ερρίκου Ίψεν από τον ΘΟΚ (19 Μαρτίου), η παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποτόλου “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” από τη θεατρική ομάδα της Τεχνικής και Γεωργικής Σχολής Αμμοχώστου/Αυγόρου (28 Μαρτίου) καθώς και η τραγωδία Σοφοκλή Ηλέκτρα από το Λύκειο Κοκκινοχωρίων Πάνου Ιωάννου που εντάσσεται στους 25ους Παγκύπριους Σχολικούς Αγώνες Θεάτρου (23 Μαρτίου).

Το πρόγραμμα εμπλουτίζουν η ρεμπέτικη βραδιά “Τα τραγούδια της Ταβέρνας” που διοργανώνουν η Νεανική Χορωδία του Ολοήμερου Σχολείου Σωτήρας μαζί με τη Σχολή Χορού “Ρυθμός” και τη ρεμπέτικη κομπανία “Τρίχορδο” στις 11 Φεβρουαρίου, η Δενδροφύτευση στο Δασύλλιο Πεσόντων και Αγνοουμένων από την Εθελοντική Ομάδα του Γυμνασίου Ειρήνης και Ελευθερίας στις 13 Φεβρουαρίου, η Πανδημοτική Συγκέντρωση στις 19 Φεβρουαρίου αναφορικά με το θέμα των Σκυβάλλων και του νέου κοιμητηρίου, η διάλεξη “Καρκίνος, Μύθοι και Πραγματικότητες” από τον Παθολόγο-Ογκολόγο και βουλευτή ΑΚΕΛ Λεμεσού Δρ. Αδάμο Αδάμου, η εκδήλωση για την Καθαρή Δευτέρα με παραδοσιακό πρόγραμμα και οι καθιερωμένες παρελάσεις και ο Πάνδημος Εορτασμός των Εθνικών Επετείων 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου.

Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων ξεχωρίζει η διοργάνωση των Auditions για το πρώτο μιούζικαλ της Αμμοχώστου. Τα Auditions ξεκινούν το Σάββατο 29 Μαρτίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι 22 Μαρτίου στο τηλέφωνο 96536368.

a1 24 Νέα Αμμοχώστου

a 198 Νέα Αμμοχώστου