Ξυλοφόρτωσε τα παιδιά του

CEBB 14 Ειδήσεις, Πάφος
CEBB 11 Ειδήσεις, Πάφος

39ΧΡΟΝΟΣ
 Τον εφιάλτη από τα χέρια του ίδιου τους του πατέρα έζησαν δυο ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 11 και 12 χρονών, που νοσηλεύονται στον Παιδιατρικό Θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με εκδορές, εκχυμώσεις, οιδήματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους, ενώ διενηργήθη και συρραφή στο τριχωτό της κεφαλής του ενός εκ των δύο. Τα αγόρια, τα οποία κατάγονται από τη Συρία, κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο πατέρας τους τα κτυπούσε χρησιμοποιώντας τη ζώνη του παντελονιού του.

 Επιτέθηκε και στους Αστυνομικούς.
 Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε χθες η Αστυνομία Πόλεως Χρυσοχούς σε σχέση με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 39χρονο αλλοδαπό ο οποίος φέρεται να κτύπησε τα δύο παιδιά του, ηλικίας 11 και 12 ετών, ενώ επιτέθηκε και εναντίον αστυνομικών.

Τα μέλη της Αστυνομίας δέχτηκαν επίθεση από τον 39χρονο όταν, μετά την καταγγελία που έγινε από τους δύο ανήλικους, έσπευσαν στην οικία του. Τα δύο παιδάκια μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στον παιδιατρικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Ο φερόμενος δράστης και πατέρας των δύο ανήλικων οδηγήθηκε, χθες, ενώπιον της Δικαιοσύνης και εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ που μεταδόθηκαν στο αναλυτικό Δελτίο Ειδήσεων «Τομές στα Γεγονότα», ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να παραδέχθηκε ότι κτύπησε τα παιδιά του, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι το έκανε για να τα συνετίσει λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς τους.

Πηγή:Sigma Live