Κους-Κους της ημέρας: Αποκοιμήθηκε οδηγώντας το σκουτεράκι του στην Αγία Θέκλα!

a 2 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a 2210 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Αποκαλύπτει η Κατίνα:

Πάνε λίγες μέρες από το τελευταίο μας κους-κους αγαπητοί μου αναγνώστες, και τώρα, μια που τελείωσαν οι διακοπές και αφού έχω γίνει ποζάβλιν από το νυχθημερόν μαύρισμα στο Beachhouse του Dome (το νέο χοτ σποτ του καλοκαιριού) όπου σας έβλεπα εκεί αγαπημένες μου αναγνώστριες να λιάζεστε σαν κουρκουτάες και να ανεβάζετε τη μία selfie μετά την άλλη στο ίνσταγκραμ και στο φου-μπου, είπα να σας μεταδώσω μερικά καυτά κους-κους για το αγαπημένο μας αλεπουδοχώρι…

Ένα βράδυ, που λέτε, μία γνωστή παρέα από μερικά διάσημα πρόσωπα του star-system της Σωτήρας (!), ένας γνωστός αστυφύλαξ, ένας επιχειρηματίας σε εμπόριο ειδών καθαρισμού με τον συνεργάτη του, ένας γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής από την πρωτεύουσα των Κοκκινοχωρίων και δύο φυσιοθεραπευτές, δειπνούσαν στον “Μουσικό” τρώγοντας προκλητικά και εν μέσω οικονομικής κρίσης πανάκριβους και σπάνιους ψαρομεζέδες.

Αφού, λοιπόν, η παρέα ήπιε και λίγα ποτάκια παραπάνω, ο συνάδελφος του επιχειρηματία ειδών καθαρισμού και μέτοχος της εταιρείας, αποφάσισε να πάρει το σκουτεράκι του και να κατευθυνθεί προς την Αγία Θέκλα. Στον δρόμο, λοιπόν, προς την Αγία Θέκλα και αφού είχε πιει και τα ποτάκια του, νυσταγμένος όπως ήταν, φτάνει στη διασταύρωση της Αγίας Θέκλας (το γνωστό “Αλτ του Γιάννατσου”). Καθώς, λοιπόν σταματάει στο σημείο του αλτ, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας αποκοιμήθηκε πάνω στο σκουτεράκι (κανονικό ύπνο όμως), με αποτέλεσμα να ξαπλώσει και αυτός και το μηχανάκι του κατευθείαν στο έδαφος!!!

Ευτυχώς, ως από μηχανής Θεός, ένας καλός Σαμαρείτης που βρισκόταν πίσω και είδε το συμβάν, τον ξύπνησε, τον περισυνέλεξε και τον ανέβασε πίσω στο μηχανάκι του. Φυσικά αυτός δεν παραδέχτηκε ότι αποκοιμήθηκε, αλλά ότι ζαλίστηκε ξαφνικά!! Ευτυχώς, όμως, μετά γύρισε σώος και αβλαβής στο σπίτι του, αποφασίζοντας πως επιτέλους πρέπει να κόψει ένα από τα τρία: Το ποτό, το ξενύχτι ή τις κακές παρέες!!!

Αυτά ήταν, λοιπόν, τα καυτά κουτσομπολίστικα νέα που είχα για σας σήμερα αγαπητοί μου φιλοκουτσομπόληδες αναγνώστες και ραντεβού και πάλι την άλλη εβδομάδα από τις συχνότητες του Σωτήρα Νιούζζζ. Και μην ξεχνάτε, αν παρατηρήσετε ή αν ακούσετε κι εσείς κάποιο καυτό κους-κους, να το ψιθυρίσετε στην Κατίνα και να είστε σίγουροι και σίγουρες πως δεν θα το μάθει κανείς άλλος εκτός από εμένα και όλο το χωριό! Τάφος!

Σας φιλώ και επιστρέφω στο αγαπημένο μου σιδεροκουτάλεμα…

Κατίνα

xxx