Όλη η Κύπρος παραμιλάει για τον “ζογκλέρ” του Ονήσιλου

a 4 Αγαπημένα Βίντεο
a 2930 Αγαπημένα Βίντεο

Εκτενές αφιέρωμα για τον νεαρό “ζογκλέρ” του Ονήσιλου, Γιώργο Νικολάου, κάνουν αυτή την εβδομάδα όλες οι αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες της Κύπρου. Ο νεαρός μέσος του Ονήσιλου, εξέπληξε τους πάντες με την καταπληκτική ζογκλερική εκτέλεση άουτ στον αγώνα κυπέλλου Ονήσιλος – ΑΛΚΗ την περασμένη Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου.

Διαβάστε το πλήρες αφιέρωμα της ιστοσελίδας kerkida.net:

“Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα σε Ονήσιλλο και Αλκή, θα το θυμούνται για πολύ καιρό αφού έγιναν μάρτυρες σε κάτι που πιθανότατα δεν το είδαν ποτέ ξανά… Ο Γιώργος Νικολάου της ομάδας της Σωτήρας εκτέλεσε ένα πλάγιο με απίστευτο τρόπο (δείτε στο βίντεο της LTV κάτω) και θύμισε ζογκλέρ!

Το kerkida.net μίλησε με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή του Ονήσιλλου (γιος του προπονητή Νίκου Νικολάου) για αυτή την κίνηση, την προσπάθεια κόντρα στην Αλκή και το επερχόμενο ματς με την ΠΑΕΕΚ. Πιο κάτω η συνομιλία που είχαμε με τον μικρό που, όπως μας ανέφερε, είχε δοκιμαστεί και στις ακαδημίες της Chelsea όταν ήταν 13 χρόνων…

a1 Αγαπημένα Βίντεο

– Γιώργο, στο παιχνίδι με την Αλκή εκτέλεσες ένα πλάγιο με πραγματικά απίστευτο τρόπο. Πως σκέφτηκες αυτή την κίνηση;
“Είναι κάτι που το κάνω για να πάει δυνατά η μπάλα. Από μικρός έκανα ενόργανη γυμναστική και μια μέρα είδα στην τηλεόραση μια ταινία με ποδόσφαιρο και κάποιος έκανε αυτή την κίνηση. Και εγώ επειδή έκανα ενόργανη, το δοκίμασα και μου βγήκε. Το έδειξα στον προπονητή μου όταν ήμουν στην β’ ομάδα της Αγίας Νάπας και μου είπε να το κάνω και στα παιχνίδια”.

– Έτυχε να βάλει και κάποιο γκολ η ομάδα σου μετά από τέτοια εκτέλεση;
“Όχι, ακόμα να τύχει όμως τις περισσότερες φορές δημιουργούμε κλασικές ευκαιρίες γιατί η μπάλα πάει πολύ δυνατά”.

a2 Αγαπημένα Βίντεο

– Φαντάζομαι πως όταν είσαι μέσα στο γήπεδο, εκτελείς όλα τα πλάγια της ομάδας σου…
“Ναι, όσα είναι κοντά στην περιοχή τα κάνω εγώ όταν παίζω”.

– Οι διαιτητές τι λένε για την εκτέλεση σου, σου το επιτρέπουν;
“Μια φορά ένας διαιτητής μου είπε να μην το ξανακάνω και τον ρώτησα αν υπάρχει κανονισμός που λέει ότι δεν δικαιούσε να κάνεις τούμπα στο άουτ. Μου είπε όχι και από τότε ρίχνω την μπάλα με αυτό τον τρόπο”.

a4 Αγαπημένα Βίντεο

– Πες μου λίγο πως είδες την προσπάθεια απέναντι στην Αλκή. Παλέψατε την πρόκριση…
“Προσπαθήσαμε, κοντέψαμε αρκετά όμως ήμασταν και πολύ κουρασμένοι γιατί παίξαμε Σάββατο και μετά Τετάρτη. Όμως, είμαστε ο Ονήσιλλος, παίζουμε στην Β2 και είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι εδώ που φτάσαμε, δεν έχουμε παράπονο”.

a3 Αγαπημένα Βίντεο

– Το Σάββατο έχετε το σημαντικό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Πως το αντιμετωπίζετε;
“Είμαστε τελευταίοι στην βαθμολογία γιατί η ομάδα έχει μόνο 13-14 ποδοσφαιριστές, όμως το παλεύουμε. Το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ είναι το τελευταίο μας χαρτί. Εκεί θα φανεί αν μπορούμε να σωθούμε. Αν δεν κερδίσουμε, δεν έχουμε σωτηρία. Πρέπει να παίξουμε με ψυχή, με καρδιά και ότι βγει”.

a5 Αγαπημένα Βίντεο

Το βίντεο με την εκτέλεση του άουτ (στο 1:39′):

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας:

SotiraNews