Φεστιβάλ Μπύρας στην Αγία Νάπα

blogger image 1252760472 Νέα Αμμοχώστου

Με το σλόγκαν «η Αγία Νάπα ξεφαντώνει με τη δροσιά μπύρας» πραγματοποιείται από τις 6 – 11 Αυγούστου στο χώρο στάθμευσης του Λιμανιού της Αγίας Νάπας, το πρώτο Φεστιβάλ Μπύρας, που συνδιοργανώνουν το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας, ο Δήμος Αγίας Νάπας, η εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Αμμοχώστου και η Display Art Plc.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας, αναφέρεται ότι «η διοργάνωση του Φεστιβάλ εντάσσεται στα πλαίσια εμπλουτισμού των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων του Δήμου για προσέλκυση περισσότερων ξένων τουριστών αλλά και Κυπρίων επισκεπτών και έχει στόχο να καταστεί θεσμός για το Δήμο και σημείο αναφοράς για την Αγία Νάπα».
 
Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν εταιρείες παραγωγής – εισαγωγής – διανομής μπύρας που θα προσφέρουν πολλά είδη μπύρας από όλο τον κόσμο και οι επισκέπτες μαζί με τη μπύρα τους θα μπορούν να απολαύσουν και ποικιλία εδεσμάτων.
 
Εκλεκτοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Γιώργος Τσαλίκης, Μέλισσες, Ευδοκία Καδή, Minus One, Zilla Project, Αsmation Live, Παπιγιόν Band, 40+ Rock Band, Cashiers και πολλοί άλλοι θα προσφέρουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα πλαισιώνει το Φεστιβάλ και θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές, shows και πολλά άλλα. Το Φεστιβάλ θα αρχίζει στις επτά το βράδυ και θα ολοκληρώνεται μετά τα μεσάνυκτα. Η είσοδος θα είναι €5,00 και θα προσφέρεται μια μπύρα δωρεάν.
 
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και συγκεκριμένα στις 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ετήσιο Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας.

Πηγή: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

blogger image 1252760472 Νέα Αμμοχώστου