«Προβάρει» τα βυσσινί ο Τρισόκκας

a 1
a 2090

Μετά από 14 χρόνια στον Κεραυνό, ο Παναγιώτης Τρισόκκας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Κεραυνό.

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας αλλά και μέχρι πρότινος της ομάδας του Στροβόλου, αναφερόμενος στους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση τόνισε:

«Η αποχώρηση μου από την ομάδα έχει να κάνει καθαρά λόγω επαγγελματικής αποκατάστασης στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και χωρίς να έχω οτιδήποτε πρόβλημα ή παράπονο από την ομάδα που μου έδωσε τα πάντα. Δηλώνω χωρίς ενδοιασμούς ότι αν η επαγγελματική μου αποκατάσταση ήταν στην Λευκωσία θα έμενα για πάντα στην ομάδα και δεν θα ήθελα να παίξω πουθενά αλλού».

Πλέον ο Παναγιώτης Τρισόκκας ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Τρισόκκας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την νεοφώτιστη ομάδα της Ένωσης.

Την ομάδα, δηλαδή, που άρχισε την καριέρα του και από αυτή μεταπήδησε πριν 14 χρόνια στον Κεραυνό. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του φαίνεται να παίζει ο τεχνικός της Ένωσης, Παναγιώτης Γιανναράς, με τον οποίο ο Τροσόκκας έχει συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στον Κεραυνό.