Ελένη Μενεγάκη: Η νέα της ζωή!

menegaki
menegaki

Με ελαφρύ έως ανύπαρκτο make up και casual ντύσιμο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την αγαπημένη παρουσιάστρια στην Κηφισιά… 

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε το απαραίτητα ψώνια για το πάρτι γενεθλίων των κόρων της, Βαλέριας και Λάουρας, την περασμένη Παρασκευή, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη λόγω και της διπλής οικογενειακής γιορτής. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα κοινό πάρτι για τα κορίτσια, αφού η Βαλέρια γιορτάζει στις 28 Ιανουαρίου και η Λάουρα στις 9 Φεβρουαρίου. Η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις ευχές τους μέσω του Τwitter.

Δύο χρόνια μετά…
Πόσα άλλαξαν στη ζωή της αγαπημένης παρουσιάστριας τα τελευταία δύο χρόνια; Πολλά. Από τις 29 Ιανουαρίου 2010 που χώρισε με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, η Ελένη Μενεγάκη έκανε στροφή 180 μοιρών. «Η ζωή σε εκπλήσσει κάθε μέρα», δήλωσε η παρουσιάστρια. Και ναι, ο έρωτας ήρθε και έλαμψε ξανά. Στις 5 Μαΐου 2010, φωτογραφίες με τον νέο της αγαπημένο και γοητευτικό επιχειρηματία της Άνδρου, Ματέο Παντζόπουλο δημοσιεύονται στα περιοδικά. «Επειδή με έναν χωρισμό περνάς μια κατάθλιψη, μια στενοχώρια… μετά, όταν αρχίζεις και ξαναπαίρνεις “τα πάνω σου”, νομίζουν ότι ανανεώθηκες», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη. Δεν βγάζει πλέον την προσωπική της ζωή στα περίπτερα, τουλάχιστον όχι τόσο συχνά όσο γινόταν παλιά, όταν φωτογραφίες των παιδιών και της ίδιας ήταν μονίμως κρεμασμένες με μανταλάκια. Άλλαξε μέχρι και συνήθειες, «ασπάστηκε» για παράδειγμα την οικολογία, αφού ο αγαπητικός της είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων της… φύσης! Ακόμα και η θεματολογία της εκπομπής της έχει αλλάξει. Μέχρι πριν από δύο χρόνια η Ελένη Μενεγάκη ήταν… ειδική σε θέματα γάμου, συμβίωσης, παιδιών και οικογένειας. Τώρα τη βλέπουμε να ανοίγεται και να σχολιάζει χωρίς φόβο και πάθος θέματα έρωτα, νέων ξεκινημάτων, μέχρι και… χωρισμού! «Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, δεν πάει να πει πως πρέπει να εξαφανιστεί και από προσώπου γης. Η ζωή συνεχίζεται», συμβουλεύει τους θαυμαστές της. Το μόνο πράγμα που ουσιαστικά έμεινε άθικτο στη ζωή της είναι οι προτεραιότητές της, που σύμφωνα με την ίδια είναι τα τρία παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια.

«Καίει» καρδιές
Θαυμαστές και εκτός Ελλάδας φαίνεται ότι έχει η 42χρονη παρουσιάστρια. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Underworld, Theo James Taptiklis, εξέφρασε τον έρωτά του για την Ελένη Μενεγάκη, υπογραμμίζοντας πως έχει χάσει τον ύπνο του μαζί της. Η ίδια όταν της το ανέφεραν οι συνεργάτες της, είπε: «Ντρέπομαι να το κοιτάξω το παλικάρι… Είναι μωρό παιδί… γεννημένος το 1985».

Πηγή: Beautiful People