Ποιοι θα κάνουν Λευκά Χριστούγεννα; Καιρός και θερμοκρασίες

a 13 Ειδήσεις, Καιρός
a 667 Ειδήσεις, Καιρός

Xιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και ενδεχοµένως καταιγίδες. Στις ορεινές και κάποιες ηµιορεινές περιοχές κατά διαστήµατα θα χιονίζει.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ορεινές και ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Τοπικά τα φαινόµενα πιθανό να είναι έντονα.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Αύριο, Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ορεινά και ηµιορεινά θα χιονίσει. Σταδιακά τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Στις ορεινές και ηµιορεινές περιοχές κατά διαστήµατα θα χιονίζει. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών αλλά σύντοµα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την ∆ευτέρα και την Τρίτη ενώ για τη Τετάρτη αναµένεται µικρή άνοδος.

Πηγή: SigmaLive