Γάλλος τουρίστας εντοπίστηκε αναίσθητος στην Αγία Νάπα

CEB1 49 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Με τραύματα και μώλωπες στο κεφάλι και το πρόσωπο και μερική αμνησία, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας 23χρονος τουρίστας από τη Γαλλία ο οποίος κτυπήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από άγνωστο πρόσωπο στην Αγία Νάπα.

CEB1 1838 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 23χρονος τουρίστας από τη Γαλλία ο οποίος διαμένει στην Αγία Νάπα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε κωματώδη κατάσταση και κρατήθηκε στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Στον 23χρονο χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και αφού επανέφερε τις αισθήσεις του ανέφερε στην Αστυνομία ότι κτυπήθηκε από άλλο πρόσωπο σε άγνωστο του μέρος στην Αγία Νάπα.

Ο 23χρονος που παρουσιάζει μερική αμνησία, φέρει τραύματα και μώλωπες στο κεφάλι και το πρόσωπο. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά εκτός κινδύνου.

Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος παραλήφθηκε γύρω στις 01:15 χθες τα ξημερώματα από ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής στην Αγία Νάπα, ο οδηγός του οποίου τον εντόπισε αναίσθητο στην Οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα και τον μετέφερε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Πηγή: ΚΥΠΕ