Η Σωτήρα φτιάχνει την μπύρα του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ

1435077425 thumb Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μπορεί η Σωτήρα να φημίζεται για το κολοκάσι, τις πατάτες, τα λαχανικά, τις ταβέρνες και τα εξωκλήσια της, όμως τα τελευταία χρόνια μπορεί δικαιωματικά να φημίζεται και για την …μπύρα!

1435077425 thumb Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μια οικογενειακή επιχείρηση, που δημιουργήθηκε από το μεράκι και την λατρεία δύο νεαρών παιδιών για την μπύρα, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστήσει στις νέες και πολλά υποσχόμενες επιχειρήσεις. Με 6 διαφορετικές ποικιλίες (Golden, Amber, Pale, White, Balck και τη συλλεκτική Odette), το Prime Microbrewery που στεγάζεται στην καρδιά της Σωτήρας βάλθηκε να μας τρελλάνει με την εξέλιξη και την δραστηριοποίησή του. Το τελευταίο σπουδαίο του εγχείρημα ήταν η εμφιάλωση 12 χιλιάδων συλλεκτικών μπουκαλιών για τους Πρωταθλητές! Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, θέλοντας να γιορτάσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεργάστηκε με το μικροζυθοποιείο της Σωτήρας και έφτιαξαν μια συλλεκτική μπύρα με την επωνυμία “3peat”.Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ζυθοποιείο εμφιάλωσε και την επίσημη μπύρα της ΑΕΛ κατηγορίας Blonde Ale.

1435077438 thumb Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μπύρα ΑΠΟΕΛ

Στην δημιουργία και πώληση μιας ξεχωριστής επετειακής έκδοσης μπύρας προχωράει η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.Η «Μπύρα Θρύλος» στην επετειακή έκδοση «3PEAT» έρχεται να δώσει μια διαφορετική νότα σε ένα σημαντικό επίτευγμα στην ιστορία της ομάδας μας. Την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος μετά από 66 χρόνια. Η συλλεκτική προσέγγιση, είναι το σημαντικότερο στοιχείο που την κάνει ξεχωριστή αλλά δεν είναι το μόνο.Η συνεργασία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ με την L.S.G. PRIME MICROBREWERY LTD, δημιούργησε μια μοναδική συνταγή απαστερείωτης μπύρας, μικρής παραγωγής που ζυθοποιείται με αργή παραδοσιακή φυσική διαδικασία και εμφιαλώνεται εξ’ολοκλήρου στην Κύπρο αποκλειστικά για την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.Απολαύστε την ξεχωριστή αυτή μπύρα υπεύθυνα ή κρατήστε την ως συλλεκτικό προϊόν μιας μοναδικής συλλογής αφού έχουν παραχθεί μόνο 12,000 μπουκάλια.Η μπύρα θα διατίθεται αποκλειστικά για σύντομο χρονικό διάστημα στο Orange shop σε συσκευασίες των 24 μπουκαλιών σε μειωμένη τιμή ή ανά μπουκάλι.

1435077452 thumb Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μπύρα ΑΕΛ

Η ΜΠΥΡΑ ΑΕΛ είναι Κυπριακή που παρασκευάζεται σε ένα πρότυπο οικογενειακό Μικροζυθοποιίο που εδρεύει στην Σωτήρα Αμμοχώστου.
Είναι μπύρα εκλεκτής περιορισμένης ελεγχόμενης παραγωγής που την καθιστά μοναδική,όπως αρμόζει σε ότι φέρει πάνω του το σήμα της ΑΕΛ.Η μπύρα ΑΕΛ είναι φρέσκια μπύρα! Ανήκει στην κατηγορία μπύρας Blonde Ale.Είναι απαστερίωτη και φτιαγμένη με 100% φυσική διαδικασία διατηρώντας έτσι την πλούσια γεύση της, καθώς παρέχει εξαιρετικά ευεργετικά για τον οργανισμό διατροφικά συστατικά. Αυτό συνεπάγεται ότι έχει μικρή διάρκεια ζωής 4 μηνών επειδή είναι 100% φυσική. Για την κατασκευή της χρησιμοποιούνται εκλεκτές βελγικές βύνης και η αφρόκρεμα του Γερμανικού λυκίσκου. Είναι μια μπύρα με πλούσιο απολαυστικό αφρό και μοναδική γεύση με πικάντικες νότες λυκίσκου. Με την πρώτη γουλιά αντιλαμβανόμαστε πόσο απαλή και ισορροπημένη γεύση έχει, αποτέλεσμα της μακροχρόνιας φυσικής της ωρίμανσης στους -1 βαθμούς Κελσίου.

Πίνεται ευχάριστα σε κάθε περίπτωση από τον γνώστη της καλής μπύρας μέχρι και τον καταναλωτή που επέλεξε απλά κάτι καλύτερο. Συνοδεύει άριστα σαλάτες,ψαρικά και γενικότερα την Κυπριακή και Μεσογειακή κουζίνα.H Διάθεση της Μπύρας ΑΕΛ γίνεται από την εταιρεία KCC Trading LTD σε ένα δίκτυο άνω των 1200 σημείων που τα 300 από αυτά βρίσκονται στην περιοχή της Λεμεσού.Πληροφορίες και παραγγελίες χονδρικής πώλησης στο τηλέφωνο 96613708.Επίσης η ΑΕΛ έχει την δυνατότητα απευθείας διάθεσης και από το “Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού Νίκος Σολομωνίδης” όπου θα διατείθενται στους φίλους της ομάδας σε κιβώτια των 6 των 12 και των 24.Πληροφορίες και παραγγελίες στο τηλέφωνο 25734824 (τμήμα marketing της ΑΕΛ).

1435077472 thumb Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της PRIME Microbrewery πατώντας εδώ: http://primemicrobrewery.com SotiraNews