Στη Μαδρίτη το ΑΠΟΕΛ

a 441
a 7442

Πλησιάζει η ώρα που ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει την τελευταία τους παράσταση στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά. Οι γαλαζοκίτρινοι αργά το βράδυ της Δευτέρας (02/04) έφτασαν στη Μαδρίτη, όπου την ερχόμενη Τετάρτη θα… ανταμώσουν την Ρεάλ στη ρεβάνς του 3-0… 

Στην αποστολή της ομάδας επικρατεί μεγάλη προσμονή γι’ αυτό το παιχνίδι που αποτελεί επιβράβευση για τα όσα έχει πετύχει στη φετινή χρονιά. Μια φανταστική πορεία που φθάνει στο τέλος της και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να δώσουν το καλύτερο τέλος με μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να αποδείξει ότι μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα, σαφώς και είναι δύσκολα, αφού η Ρεάλ είναι σε τρελή φόρμα και ειδικά στην έδρα της σκοράρει κατά… ριπάς και στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν το βράδυ της Τετάρτης (04/04), να είναι σκουριασμένο το «όπλο» και να μην μπορέσει να ρίξει.

Οι διασκέψεις
Στις 18:15 (19:15 ώρα Κύπρου), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει στους δημοσιογράφους, ενώ στις 19:00 (20:00 ώρα Κύπρου), ο ΑΠΟΕΛ θα πατήσει τον χλοοτάπητα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση επί Ισπανικού εδάφους.

Από την προπόνηση αυτή θα ξεκαθαρίσει και κατά πόσο θα μπορέσει να προπονηθεί ο Αΐλτον, που είχε ίωση την Δευτέρα, ενώ δύσκολα προλαβαίνει ο Άθως Σολωμού, ο οποίος έχει αιμάτωμα στο πόδι από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρσέλο Ολιβέϊρα, Πάνος Κωνσταντίνου και Αιμίλιος Παναγιώτου.

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο θα προπονήσει την ομάδα του στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, στις 12:00 ώρα Κύπρου, ενώ γύρω στις 14:00 θα μιλήσει στα ΜΜΕ.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ