Η Βασιλική Χατζηαδάμου πριγκίπισσα των Ανθεστηρίων Αμμοχώστου

DSC 288728Large29 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς
DSC 288728Large29 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς

Ο Δήμος Παραλιμνίου διοργανώνει και φέτος τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου την Κυριακή, 15 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο του Πρωταρά με όλη τη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην πιο ανοιξιάτικη γιορτή του χρόνου.

DSC 292428Large29 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς

Ο οδός Πρωταρά θα φορέσει τα καλά της για να υποδεχτεί τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες μέσα σε ένα ανοιξιάτικο και λουλουδένιο κλίμα, με ηχητικές και μυρωδικές εικόνας της Άνοιξης.

DSC 297528Large29 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς

Πολιτιστικά σύνολα, οργανισμοί, αθλητές, εθελοντές, δημότες θα συμμετέχουν σε μια παρέλαση-πομπή υπό τη συνοδεία μουσικής και αρμάτων κατά μήκος της οδού Πρωταρά (λεωφόρος ξενοδοχείων), με πριγκίπισσα της Άνοιξης τη Βασιλική Χατζηαδάμου η οποία θα πλαισιώνει το άρμα του Δήμου Παραλιμνίου και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις των Ανθεστηρίων.

DSC 301228Large29 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς

Η πομπή θα ξεκινήσει από τον χώρο που διεξάγονται οι εκδηλώσεις Κατακλυσμού Αμμοχώστου (πάνω από την παραλία Fig Tree Bay) και θα τερματίσει στη Δημοτική Πλατεία εκδηλώσεων “Λεύκολλα” όπου και θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το νεανικό συγκρότημα Laikons.

CEB4CEB9CEB1CF86CEB7CEBCCEB9CF83CF84CEB9CEBACEBFCC81CEB5CEBBCEBBCEB7CEBDCEB9CEBACEB1CC81 Βασιλική Χατζηαδάμου, Πρωταράς

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, όπως φουσκωτά, μασκότ, face painting και διάφορες δραστηριότητες με λουλούδια κ.α.

SotiraNews