Συμβιβασμός στην Πιτσιλιά με εξαιρετική εμφάνιση

a 2
a 4824

Ισόπαλος 1-1 τελείωσε ο αποψινός αγώνας μεταξύ της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και του Ονήσιλου στην Κυπερούντα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας.

Παρά τις πολλές απουσίες που είχε ο Ονήσιλος έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα στο τέλος να τον αδικεί. Στο 37΄ με ένα όμορφο μακρινό σουτ ο εικονιζόμενος D. Formica  έκανε το 0-1 για την ομάδα της Σωτήρας. Μετά από τραυματισμό του Μ. Ζαννέττου στο 43΄, ο Νίκος Νικολάου προχώρησε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή όπου τον αντικατέστησε ο νεαρός Μ. Σίμου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά όπου δημιούργησαν φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 56΄ η ομάδα της ΑΠΕΠ ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μ. Νεοφύτου. Ακολούθως, τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες των Κ. Γεωργίου, και Τ. Κάστανου δεν απέδωσαν καρπούς, με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο τέλος του παιχνιδιού. Με την ισοπαλία η ομάδα του Ονήσιλου βρίσκεται στην 10η θέση με 25 βαθμούς.
Η ομάδα του Ν. Νικολάου αγωνίστηκε με τους Kula, Πούρο, Κοσμά, Χαραλάμπους, Ludgero, Μ. Ζαννέττου(Σίμου), D. Formica, Κ. Γεωργίου, Νικολάου(Κων/νου), Κάστανο, Ευσταθίου.

Επόμενο παιχνίδι με την ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας το ερχόμενο Σαββάτο 2 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης Αγωνιστικής
ΑΕΖ-Αναγέννηση Δερύνειας 0-2
ΑΕΚ Κουκλιών-Ν&Σ Ερήμης 3-1
Ακρίτας Χλώρακας-Εθνικός Άσσιας 4-1
ΠΑΕΕΚ-Ομόνοια Αραδίππου 2-2
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς-Ονήσιλλος Σωτήρας 1-1
Ερμής Αραδίππου-Άρης 4-2
Οθέλλος Αθηένου-Χαλκάνορας 3-2

SotiraNews/onisillos.com