Συμμετοχή του Κέντρου Νεότητας Σωτήρας σε Παιδικό Φεστιβάλ Λάρνακας-Αμμοχώστου

a 6 Ειδήσεις
a 2310 Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Παιδικό Φεστιβάλ της Επαρχιακής Επιτροπής ΚΟΚΕΝ Λάρνακας-Αμμοχώστου. Περισσότερα από 300 άτομα έδωσαν το παρόν τους με τους γονείς να εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους, στα άτομα της νέας γενιάς, στα άτομα των Κέντρων Νεότητας.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουνίου στην πλατεία της κοινότητας Οδούς. Το γλέντι για τους μικρούς και μεγάλους φίλους στήθηκε από νωρίς. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στο φουσκωτό, να παίξουν ποδόσφαιρο, να πάνε βόλτα με τα πόνι. Είχαν ακόμη την ευκαιρία να υποδεχτούν το καλοκαίρι φτιάχνοντας διάφορες καλοκαιρινές κατασκευές, να ζωγραφίσουν με μπογιές, να διακοσμήσουν γύψινες κατασκευές, να φτιάξουν κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά κλπ. Στη συνέχεια το γλέντι κορυφώθηκε με το καλλιτεχνικό μέρος της γιορτής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΚΕΝ κα Δώρα Παναγή, η Αντιπρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής ΚΟΚΕΝ Λάρνακας-Αμμοχώστου κα Βασούλα Θεοδώρου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας Οδούς κ. Νεκτάριος Βασιλείου.

Οι χορευτικοί όμιλοι των Κέντρων Νεότητος Λάρνακας – Αμμοχώστου παρέσυραν τους παρευρισκόμενους σε ελληνικούς, κυπριακούς και μοντέρνους ρυθμούς. Με την ευκαιρία του Φεστιβάλ από τους παρευρισκόμενους μαζεύτηκαν χρησιμοποιημένα παπούτσια και ρούχα με σκοπό να δωθούν σε άτομα που τα χρειάζονται και για ανακύκλωση.

Το Κέντρο Νεότητος Σωτήρας συμμετείχε στην εκδήλωση αυτή. Παιδιά από το Κέντρο Νεότητος Σωτήρας χόρεψαν κυπριακούς και μοντέρνους χορούς. Σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Σωτήρας γιατί χωρίς την οικονομική του βοήθεια δεν θα ήταν εφικτή η μετάβαση των παιδιών και των εθελοντών του Κέντρου στο χώρο της εκδήλωσης.

SotiraNews