Το ΑΠΟΕΛ ομάδα της εβδομάδας από την ΟΥΕΦΑ

a 361
a 7360
Ομάδα της εβδομάδας ανακήρυξε τον ΑΠΟΕΛ η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ. Το είχε ξανά κάνει, αλλά μετά από επιτυχίες. Παρά την ήττα από την Ρεάλ, οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν και πάλι τη θέση. Αναφορά γίνεται και για τους φίλους των γαλαζοκίτρινων, για τους οποίους αναφέρει ότι: παρά το γεγονός ότι… ήξεραν πως δεν θα κέρδισαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» εντούτοις ταξίδεψαν 4 χιλιάδες στη Μαδρίτη… 

«Μετά από μια ήττα 3-0 στην έδρα του στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, το παραμύθι των πρωταθλητών Κύπρου έφτασε στο τέλος, και αυτό φάνηκε όταν σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν περίμενε να κερδίσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όμως 4 χιλιάδες φίλοι της ομάδας ταξίδεψαν στο «ναό του ποδοσφαίρου και ένιωσαν τιμή και περηφάνια με το παιχνίδι της ομάδας τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πρώτα ο Γκουστάβο Μαντούκα και μετά ο Εστεμπάν Σολάρι έβαλαν τα ονόματά τους στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που σκόραραν εναντίον της ομάδας που στέφθηκε εννέα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπη» γράφει η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του Εστεμπάν Σολάρι.

«Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά, ξέροντας ότι τα δώσαμε όλα. Η επιτυχία μας δίνει μεγάλη υπερηφάνεια στο σύλλογο και σε όλους στην Κύπρος. Το όνειρο τελειώνει, όμως, είναι καλύτερος τρόπος για να τελειώσει. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ, η οποία μπορεί και να κατακτήσει τον τίτλο» δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός.

* Καλύτερο γκολ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, είναι αυτό του Κακά, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ εκτός της περιοχής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πάρντο, κάνοντας το 2-0. «Είναι ένα από τα πιο όμορφα γκολ που σκόραρα ποτέ» δήλωσε ο Βραζιλιάνος».

* Στο κείμενο γίνεται αναφορά και για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, που την περασμένη Κυριακή (01/04) «καπάρωσε» και μαθηματικά τον τίτλο μετά τη νίκη 1-0 σε βάρος του Παναιτωλικού.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ