ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ: Επαναπροκηρύσσεται η θέση Διευθυντή/Διευθύντριας για το ΣΚΕ Σωτήρας

1431534243 thumb Μικρές Αγγελίες, Νέα Αμμοχώστου

Το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Σωτήρας (Σ.Κ.Ε.), ανακοινώνει ότι από λάθος στη διατύπωση αναγκάζεται να ακυρώσει την προκήρυξη την οποία έχει δημοσιεύσει στις 13 Μαΐου σχετικά με τη θέση Διευθυντή/Διευθύντριας για το Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών (Παιδική Λέσχη).

1431534243 thumb Μικρές Αγγελίες, Νέα Αμμοχώστου

Η Ανακοίνωση του ΣΚΕ Σωτήρας και η επισυναπτόμενη αίτηση:

Εκ λάθους στη διατύπωση και δια την αποφυγή παραπλάνησης προς τους αιτητές είμεθα αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την προκήρυξη ημερομηνίας 13-05-2015. Στην επόμενη σελίδα ακολουθεί η νέα διορθωμένη ανακοίνωση πρόσληψης θέσης διευθύνοντος προσώπου στο ΣΚΕ Σωτήρας.
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ (Σ.Κ.Ε.)
ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2, 5390 ΣΩΤΗΡΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23828379
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Σωτήρας (Σ.Κ.Ε.), προκηρύσσει μία (1) θέση διευθύνοντος προσώπου για το Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών (Παιδική Λέσχη). Η πρόσληψη θα αφορά πλήρη απασχόληση και ο/η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να πληροί τα πιο κάτω κριτήρια:

  • Το Διευθύνον Πρόσωπο του Κέντρου πρέπει να κατέχει πιστοποιητικό ή δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κοινωνική Εργασία ή στην Ψυχολογία ή στα Παιδαγωγικά ή στη Φυσική Αγωγή.
  • Καλή γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.
  • Καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΟΝ :

  • Προηγούμενη πείρα σε παρόμοια θέση
  • Μεταπτυχιακό σε σχετικό με την Εκπαίδευση τομέα
  • Γνώσεις λογιστικής

Για την υποβολή της αίτησης απαραίτητη είναι η συμπλήρωση του εντύπου “ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Σ.Κ.Ε. ΣΩΤΗΡΑΣ” (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ) το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα εφοδιαστούν από το ΣΚΕ Σωτήρας , ή από την ιστοσελίδα του Δήμου Σωτήρας sotira.org.cy ή από την ενημερωτική ιστοσελίδα sotiranews.com στην οποία βρίσκεται αναρτημένη. Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν δια χειρός σε σφραγισμένο φάκελο, στο Σ.Κ.Ε. Σωτήρας στην διεύθυνση Αγίου Δημητρίου αρ. 2 5390 Σωτήρα, το αργότερο μέχρι τις 10-6-2015 και ώρα : 12:00 πμ. Υπεύθυνες για την παραλαβή των αιτήσεων είναι:
Η κα Σταυρούλα Μαρκοζάνες ή η κα Μαρία Μιχαήλ οι οποίες θα παραλαμβάνουν τις αιτήσεις έναντι ιδιόχειρης βεβαίωσης που θα δίνουν στους ενδιαφερόμενους, όπου θα αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα παραλαβής της αίτησης, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και/ή λαθών.

***Μαζί με την αίτηση να επισυναφθούν τα ακόλουθα:

  • Πιστοποιητικό Γέννησης
  • Αντίγραφο Πολιτικής Ταυτότητας,
  • Oποιαδήποτε άλλα σχετικά πιστοποιητικά. 

Αιτήσεις που δεν θα πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις δεν θα εξεταστούν. Μετά την πρόσληψη θα πρέπει να προσκομιστεί απαραίτητα πιστοποιητικό υγείας.Κατεβάστε εδώ την αίτηση:
http://www.sotira.org.cy/docuploads/documents/1432742514SKE%20Sotiras.pdf