Νέος Πρόεδρος της Ανόρθωσης ο Αντρέας Παντελή

CEB1 101 Ανόρθωση
CEB1 1014 Ανόρθωση

Με μόνο μια αρνητική ψήφο, η υποψηφιότητα του Ανδρέα Παντελή εγκρίθηκε από τα μέλη της συνέλευσης. Έτσι στην συνέλευση της εταιρείας την Παρασκευή αναμένεται να εγκριθεί. Νέος πρόεδρος στην εταιρεία της Ανόρθωσης πλέον ο Ανδρέας Παντελή.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

“Ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στην οποία εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης όπως την Παρασκευή στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ψηφίσει την υποψηφιότητα του κ. Αντρέα Παντελή.”

Ο πρόεδρος του σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη στην ομιλία του αναφέρθηκε στις επαφές που είχε η 4ημελής επιτροπή με τον Ανδρέα Παντελή και στα τέσσερα βασικά σημεία, ώστε να μπορεί να αναλάβει την ηγεσία της εταιρείας.

1. Ο Ανδρέας Παντελή θα αναλάβει πρόεδρος για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Μετά την λήξη της θητείας η Γ.Σ. θα αποφασίσει αν θα ανανεωθεί η θητεία του.

2. Αναλαμβάνει την εταιρεία αφού ελέγχει τους λογαριασμούς και γνωρίζει την οικονομική κατάσταση και τον ελλειμματικό προϋπολογισμό της τρέχουσας περιόδου. Πρέπει ο Ανδρέας Παντελή να καταθέσει προϋπολογισμό για το 2017-2018 ο οποίος να είναι ισοσκελισμένος.

3. Δεσμεύτηκε όπως μαζί με τους συνεργάτες του συνεισφέρει 300.000 ευρώ.

4. Οι σημαντικές αποφάσεις, όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα συζητιούνται με το Δ.Σ. του σωματείου πριν προχωρήσει σε υπογραφεί συμβολαίων.

Παντελή: « Δεν πρέπει να έχουμε διαφορές»


Ο Ανδρέας Παντελή στην ομιλία του ανέφερε ότι έχει οκτώ χρόνια που δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιους. Το πλάνο είναι η ανάκαμψη της ομάδας. “Είναι ευχής έργο κάποιος να προσφέρει στην Ανόρθωση. Μιλούν όλοι για πλάνο. Πρέπει να μπουν όλα στην σειρά. Έχει οκτώ χρόνια που μαλώσαμε, δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιούς. Δεν πρέπει να έχουμε διαφορές. Η ομάδα μας είναι για τα μεγάλα. Πρέπει να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Με τα λόγια δεν κάνουμε τίποτε. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και η ομάδα μας θα πάει καλά. Το πλάνο είναι δουλειά για την ανάκαμψη της ομάδας. Πρέπει να έρθουν όλοι κοντά. Αυτό θα επιδιώξουμε με τους συνεργάτες μου. Έγιναν αχρείαστες αντιπαραθέσεις. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε γι αυτό”.