Δημοσιογραφική διάσκεψη προανήγγειλε ο Χαμπουλλάς

a 4 Αμπελοπούλια, Ειδήσεις, Ευγένιος Χαμπουλλάς
Δημοσιογραφική διάσκεψη την ερχόμενη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταθέσει εγγράφως τις απόψεις και τις ιδέες του για τροποποίηση της νομοθεσίας που αφορά στα αμπελοπούλια προανήγγειλε από την εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Sigma o Boυλευτής του ΔΗΣΥ, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

a 970 Αμπελοπούλια, Ειδήσεις, Ευγένιος Χαμπουλλάς

Μετά το σάλο που ξέσπασε μετά τις δημόσιες δηλώσεις του για το θέμα, καθώς επίσης και τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα ότι τον κ. Χαμπουλλά θα τον κρίνει ο κόσμος, ο ίδιος είπε ότι συμφωνεί με αυτό.

«Όλα τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται από τον κόσμο και μετά από το Θεό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ επανέλαβε πως αν έχει κάνει πολύ σοβαρό αδίκημα τότε είναι στη διάθεση των αρμοδίων.

Παράλληλα είπε ότι κάποιοι συνεχίζουν το «θέατρο και την υποκριτική» και πως αρνούνται να αγγίξουν την ουσία του θέματος για να ρυθμιστεί η κατάσταση.

Έτσι είπε αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή, δημοσιογραφική διάσκεψη στη διάρκεια της οποίας θα παραθέσει αναλύσεις τον προτάσεων του, ώστε να διαφανεί κατά την άποψη του αν υπάρχει βούληση ή αν θα πέσουν οι μάσκες.