Ντύθηκε στα γιορτινά το Δημαρχείο Σωτήρας

a
a 7

Στα γιορτινά ντύθηκε την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013 το Δημαρχείο και ολόκληρος ο Δήμος Σωτήρας, όταν στις 6 το απόγευμα έγινε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο προαύλιο του Δημαρχείου από τις 5 το απόγευμα όταν και ξεκίνησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

DSC00524

Κατά μήκος του δρόμου στήθηκαν παζαράκια που πωλούσαν λουκουμάδες, ποπ κόρν, βαφλάκια, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, μάφφινς, κρασί, καφέ και πάρα πολλά άλλα εδέσματα για μικρούς και μεγάλους, καθώς και χειροποίητα στολίδια από τη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, η οποία θα δώσει όπως κάθε χρόνο όλα τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα μικρά παιδιά ψυχαγώγησαν τα φουσκωτά που στήθηκαν κατά μήκος του δρόμου, καθώς και ο Winnie the Pooh, ενώ υπήρχε περίπτερο με face painting. Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης κατεύθασε ο Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίραζε δώρα και γλυκά στα παιδιά.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ακούστηκαν κάλαντα από τη συμφωνική μπάντα “Αρμονία” του Δήμου Παραλιμνίου, καθώς και από τις χορωδίες της Σωτήρας, την παιδική Δημοτική Χορωδία, τη Νεανική Χορωδία του Ολοήμερου Σχολείου Σωτήρας και τη Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων.

Το πρόγραμμα διοργάνωσε η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου.

Τον στολισμό του Δημαρχείου ανέλαβε ο εικαστικός Φάνη Σεργίου με την Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ

DSC00483

DSC00484

DSC00502

DSC00508

DSC00529

DSC00534

DSC00571

SotiraNews.com