Χ. Πιερέττης: «Δεν πετούμε στα σύννεφα»

a 5
a 50

Προσγειωμένα συνεχίζει την πορεία του ο Ονήσιλος παρά το ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια μετρά τρία στα τρία, ενώ για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη έχρισε την Λεμεσιανή ομάδα φαβορί. Οι δηλώσεις του προπονητή Χρίστου Πιερέττη είναι ενδεικτικές του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα της Σωτήρας:

«Μπορεί να πετύχαμε τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά δεν πετούμε στα σύννεφα. Συνεχίζουμε προσγειωμένα όπως ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να αποφύγουμε τις περιπέτειες».

Για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Τσίρειο ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Έχουμε μόνο να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι. Ο Άρης είναι το φαβορί. Εμείς θα παλέψουμε με στόχο το καλύτερο».

Κ. Θωμά:
Ο Κώστας Θωμά ήταν ο χρυσός σκόρερ του Ονήσιλου στην νίκη με 1-0 επί της Ερήμης. Ο έμπειρος επιθετικός είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ονήσιλου μέχρι τώρα και δίνει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του Πιερέττη. Ενόψει Άρη δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Χρίστος Πιερέττης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

To παιχνίδι κόντρα στον Άρη:
Σήμερα η ομάδα μας ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει στις 3 το απόγευμα τον Άρη Λεμεσού.

Στους χθεσινούς αγώνες:
Σάββατο 13 Οκτωβρίου
ΑΕΖ-Ερμής Αραδίππου 2-0
ΑΕΚ Κουκλιών-Οθέλλος Αθηένου 2-1
Ν&Σ Ερήμης-ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς 0-0
Ομόνοια Αραδίππου-Εθνικός Άσσιας 3-4
Χαλκάνορας-ΠΑΕΕΚ 2-0

Πηγή: Sports24.com.cy