Επιτήδειοι ξεγελούν ιδιοκτήτες περιπτέρων και αποσπούν χρήματα

a 158 Ειδήσεις
a 2077 Ειδήσεις

Υποθέσεις κλοπών δια τεχνάσματος διερευνά η αστυνομία Λεμεσού Κομπιναδόροι με δυνατότητες ταχυδακτυλουργού ζητούσαν από ταμίες περιπτέρων να τους χαλάσουν χαρτονόμισμα των εκατό ευρώ και κατόρθωναν να διαφύγουν με τα ψιλά αλλά και τα δικά τους εκατό ευρώ.

Τέσσερις καταγγελίες έχει ήδη καταγράψει η αστυνομική διέυθυνση Λεμεσού για τους κομπιναδόρους ταχυδακτυλουργούς που εξαπατούν ταμίες περιπτέρων.

Σύμφωνα με τον υπευθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη οι κομπιναδόροι κατόρθωναν να κλέψουν τους ταμίες μπροστά στα μάτια τους.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, ζητούσε από τον υπάλληλο του περιπτέρου να του αλλάξει ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ σε άλλα χαρτονομίσματα ενώ ο υπάλληλος άνοιγε το ταμείο ο φερόμενος ως πελάτης ξεγελούσε με διάφορα τεχνάσματα τον υπάλληλο και αποσπούσε τόσο το χαρτονόμισμα των 100 ευρώ όσο και άλλα μικρότερης αξίας χαρτονομίσματα.

Ο δεύτερος ύποπτος φαίνεται πως παρέμενε έξω από το περίπτερο με σκοπό να τον προηδοποιέι τον πρώτο σε περίπτωση που εμφανιζόταν κάποιος πελάτης.

Οι δύο οδηγήθηκαν το πρωί στο επαρχιακό Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 4ήμερη κράτηση τους. Οι αρχές δεν αποκλείουν οι δύο συλληφθέντες να σχετίζονται και με άλλες παρόμοιες υποθέσεις που διερευνώνται σε άλλες επαρχίες.