Μέχρι τέλος του μήνα η υποβολή αιτήσεων για φοιτητικη χορηγία και επίδομα τέκνου

a 156 Ειδήσεις
a 3267 Ειδήσεις

Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων (ΥΧΕ) του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώνει ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για φοιτητική χορηγία και παροχή επιδόματος τέκνου για το ακαδημαϊκό έτος 2012/13 παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013 και ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους.

Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών καλεί λοιπόν, τις οικογένειες με ένα, δύο ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα, οι οποίες εμπίπτουν στις πρόνοιες της νομοθεσίας και δεν έχουν αποταθεί για παραχώρηση επιδόματος τέκνου για το έτος 2013, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, το συντομότερο δυνατό.

Όπως αναφέρεται, η έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων συνεπάγεται την άμεση διεκπεραίωση τους και την ταχύτερη καταβολή του επιδόματος.

Σημειώνεται ότι, η ημερομηνία λήξης της παράτασης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για φοιτητική χορηγία και παροχή επιδόματος τέκνου, δηλαδή η 31η Δεκεμβρίου 2013, για την παραχώρηση της φοιτητικής χορηγίας θα τηρηθεί αυστηρά και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις για οποιοδήποτε λόγο θα απορρίπτονται.

Τα έντυπα αίτησης είναι διαθέσιμο από τα γραφεία της Υπηρεσίας, το Υπουργείο Οικονομικών, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών http://www.mof.gov.cy