Νίκησε η Ανόρθωση, αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής

a 156
a 3439

Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η Ανόρθωση επικράτησε της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 3-2 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέντε γκολ, δύο πέναλτι, μία αποβολή και μπόλικο σασπένς, αλλά και διαμαρτυρίες από πλευράς “βυσσινί” για τη διαιτησία καταγράφονται στα αξιοσημειώτα της αναμέτρησης.

Η “Κυρία” πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ των Αλέξα στο 45΄, Γκριγκαλασβίλι στο 90΄ και Γκαρσία με πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την ομάδα του Μάριου Κκαρά να κρατάει το υπέρ της 2-1 από τα γκολ των Ζαννέττου στο 53΄ και Λόπες στο 57΄ μέχρι και το τελευταίο λεπτό κι ενώ από το 65΄ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γκαλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 83΄ ο Μάστρου είχε αποκρούσει την εκτέλεση πέναλτι του Κολαούτι.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βέγκα, Άντιτς (67΄ Άντιτς), Σιέλης (59΄ Αβραάμ), Παβίσεβιτς, Γκάλαμαζ, Αλέξα, Μάκος, Γκριγκαλασβίλι, Οκκάς (59΄ Μπεν Σουσιάν), Φοφανά, Κολαούτι.

ΕΝΠ: Μάστρου, Μουλαζίμης, Γκάβριτς, Γκαλ, Κωνσταντίνου, Κοσμάς, Τσιακλής, Ζαννέττου (78΄ Αρέστη), Λόπες, Ανγκούλο, Τόφας (18΄ Πιερέττης – 88΄ Σωτηρίου).