Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε την Κανέλλη στον αέρα (βίντεο)

a 269 Ειδήσεις
a 6397 Ειδήσεις
Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του «Πρωινού ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μετά από διαπληκτισμό με την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη την χαστούκισε δύο φορές στον αέρα… 

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε πετάξει νερό στην Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η κόντρα ξεκίνησε όταν άρχισε η συζήτηση για την λαθρομετανάστευση.

Έπειτα από έντονη λεκτική διαμάχη, ο κ. Κασιδιάρης ξέσπασε και αποκάλεσε «παλιοκουμούνι» την κυρία Κανέλλη ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ τον ανταπάντησε «φασισταριό». Επικράτησαν απίστευτες σκηνές Ηλία Κασιδιάρη να χαστουκίζει την Λιάνα Κανέλλη και να αποχωρεί…

«Δεν θα καταθέσω μήνυση» ξεκαθαρίζει η Λιάνα Κανέλλη

«Τα πραγματικά θύματα είναι αυτοί που τους ψηφίσανε. Δε θα φορτώσω αυτή την κτηνωδία σε όσους παρασύρθηκαν» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη εξερχόμενη από το κτίριο του ΑΝΤ1 όπου έκανε γνωστή την πρόθεση της να μην καταθέσει μήνυση εις βάρος του κ. Κασιδιάρη.

«Ό,τι είχα να πω το είπα στον αέρα μετά το επεισόδιο. Έπεσαν διαφημίσεις και ο κ. Κασιδιάρης έφυγε τρέχοντας. Απ’ ότι έμαθα τον κράτησαν εδώ μέσα σε ένα μέρος, τα περισσότερα των οποίων κορίτσια, έβγαζε κάτι φωτογραφίες με το κινητό του και στη συνέχεια έσπασε την πόρτα και έφυγε» συμπλήρωσε η υποψήφια του ΚΚΕ.

«Ξέραμε τι λέγαμε όταν λέγαμε διορθώστε την ψήφο σας. Είναι τίτλος τιμής να τρως από ένα κτήνος χτύπημα. Εγώ είπα, να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε» τόνισε στη συνέχεια, ενώ περιγράφοντας την αντίδρασή της σημείωσε: «Εγώ πήρα την εφημερίδα για να κάνω πέρα τη συνάδελφο που ήταν δίπλα του για να μην τη χτυπήσει και για να τον αποτρέψω από το να πετάξει και τίποτα άλλο και αν χτυπήσει κανέναν, πχ το ποτήρι».

«Δεν είμαι απλώς η Λιάνα που τσαντίστηκε, είμαι υποψήφια βουλευτής και χρόνια βουλευτής με το ΚΚΕ. Δεν είναι ζήτημα προσωπικό, Είναι χτύπημα στο κόμμα και η απάντηση θα δοθεί από το κόμμα» ξεκαθάρισε η ίδια, διευκρινίζοντας ότι δεν θα καταθέσει ζήτημα: «Πιστεύετε ότι είναι από τις υποθέσεις που λύνονται με μήνυση. Ως βουλευτής του ΚΚΕ και ως άνθρωπος το 2012 δε δέχομαι να κάνω μήνυση μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο. Αν θελήσουν οι Έλληνες να τους βάλουν στη Βουλή θα τους λουστούν κιόλας. Εγώ, πάντως, θα τους αντιμετωπίσω».

Δείτε το απίστευτο σκηνικό: