Πυρκαγιά σε παλαιοπωλείο στο Παραλίμνι

Πυρκαγιά σε παλαιοπωλείο στο ΠαραλίμνιΣτη Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι

Κακόβουλα φαίνεται να τέθηκε η φωτιά η οποία προκάλεσε χθες βράδυ εκτεταμένες ζημιές σε παλαιοπωλείο στην Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, το ύψος των οποίων ωστόσο δεν έχει ακόμα υπολογιστεί… 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις εννέα χθες το βράδυ εξερράγη πυρκαγιά σε κατάστημα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων – παλαιοπωλείο στο Παραλίμνι. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία άνδρες της οποίας με δύο οχήματα κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά που πήρε αστραπιαία μεγάλες διαστάσεις λόγω της παρουσίας εύφλεκτου υλικού, κυρίως παλαιών επίπλων.

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε επίσης την φωτιά να επεκταθεί σε γειτονικά κτίρια.

Δεν έχει ακόμα υπολογιστεί το ύψος των ζημιών από την πυρκαγιά ενώ δεν είναι επίσης γνωστό κατά πόσον το κατάστημα που ανήκει σε 60χρονο βρετανό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, καλύπτεται από ασφάλεια για φωτιά.

Το πρωί εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνες στη σκηνή, από τις οποίες διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Εχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανακρινόμενος ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για την φωτιά, αφού όπως είπε δεν έχει διαφορές, επαγγελματικές ή προσωπικές με κανένα.

Πηγή: ΚΥΠΕ