Δεν ασκείται δίωξη κατά του Εύρου Δημητρίου για το βίντεο με τους αστυνομικούς

CEB1 1 Αστυνομία, Ειδήσεις
CEB1 916 Αστυνομία, Ειδήσεις

Λεμεσός: Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την έντονη συζήτηση του Εύρου Δημητρίου (γνωστός YouTuber) με δυο αστυνομικούς, οι οποίοι τoν ανέκοψαν για έλεγχο.

 Η θέση της Αστυνομίας είναι ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός σε ό,τι αφορά το βίντεο που αναρτήθηκε από πολίτη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο καταγράφει τη συνομιλία του με μέλη της Αστυνομίας που τον ανέκοψαν για έλεγχο.

Σε δήλωσή του για το θέμα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι τα μέλη της έχουν ενεργήσει κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις και πως το όλο θέμα μελετάται.

Είπε ότι όσοι έχουν δει το βίντεο μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και πως το όλο θέμα δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού.

Σε ερώτηση κατά πόσο αληθεύουν οι πληροφορίες για ποινική δίωξη εναντίον του συγκεκριμένου πολίτη, ο κ. Αγγελίδης απάντησε αρνητικά και επανέλαβε ότι τα μέλη της Αστυνομίας ενήργησαν κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις και στα πλαίσια του ελέγχου που διενεργεί η Τροχαία.

 Όπως ανέφερε το πρωί το philenews o υπεύθυνος της τροχαίας, Γιαννάκης Χαραλάμπους, η αστυνομία προχωρεί στη διερεύνηση ποινικής υπόθεσης εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, για καταγραφή και δημοσίευση του βίντεο και για δημόσια εξύβριση.

Όπως πρόσθεσε, η αστυνομία εκθειάζει τη στάση των συναδέλφων που ήταν ψύχραιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος. 

Πηγή: philenews