Πιστοποίηση και για το Φεστιβάλ Κολοκασιού Σωτήρας

CEB1 57 Ειδήσεις, Κολοκάσι
CEB1 195 Ειδήσεις, Κολοκάσι

Στην εγγραφή της φράσης ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ® στην Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Σωτήρας.

Η φράση ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ® έχει εγγραφεί ως Εμπορικό Σήμα στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει εκδοθεί σχετικό πιστοποιητικό εγγραφής καθώς και σχετική δημοσίευση στην έκδοση Δελτίου Εμπορικών Σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Union Trade mark Bulettin) με αρ. 2017/098.

Η πιστοποίηση του ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ® δίνει την δυνατότητα στον Δήμο Σωτήρας για αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της φράσης και τα ανάλογα δικαιώματα για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Η εγγραφή του εμπορικού σήματος γίνεται μετά από ένα σχεδόν χρόνο από την πιστοποίηση τον περασμένο Αύγουστο των τοπικών προϊόντων της Σωτήρας “Κολοκάσι Σωτήρας” και “Κολοκάσι-Πούλλες Σωτήρας” ως Προϊόντα με Ονομασία Προέλευσης.

Kolokasi Registered Ειδήσεις, Κολοκάσι

Την πιστοποίηση ολοκλήρωσε το Δικηγορικό Γραφείο Σταύρου Π. Χρυσταλλένου για λογαριασμό του Δήμου Σωτήρας.

Το Κολοκάσι-Σωτήρας/Κολοκάσι-Πούλλες Σωτήρας αποτελεί το 3ο σε σειρά προϊόν που κατοχυρώνεται στο μητρώο Προστατευομένων Ονομασιών Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευομένων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ) μετά το Παφίτικο λουκάνικο και το Γλυκό τριαντάφυλλου Αγρού.

Στις 9 Σεπτεμβρίου με Μελίνα Ασλανίδου το 42ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού

Ο Δήμος Σωτήρας ανακοινώνει, παράλληλα, ότι το φετινό 42ο Φεστιβάλ Κολοκασιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, ενώ το φετινό μεγάλο όνομα που ανακοινώνεται είναι η Μελίνα Ασλανίδου που με την μοναδική της φωνή θα εμπλουτίσει το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

SotiraNews