Ζωντανός για την πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ

CEB13 1 ΑΠΟΕΛ
CEB13 2 ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν μάχιμος μέσα στο «λάκκο των λεόντων» και δεν βγήκε απ’ αυτόν απλά ζωντανός… Βγήκε ολοζώντανος! Έχασε με 2-3 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όμως με βάσει όλα όσα πέτυχε ο θρύλος στην Ευρώπη κατά τα τελευταία 6-7 χρόνια, το αποτέλεσμα θεωρείται αρκετά καλό και μπορεί να πετύχει το θαύμα στον επαναληπτικό του ΓΣΠ σε μία εβδομάδα.

CEB12 3 ΑΠΟΕΛ

Στο γήπεδο της Λευκωσίας, ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να τα δώσει όλα για όλα, όμως δεν παύει η βάσκικη ομάδα να θεωρείται μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αφού όπως όλοι είδαμε, δεν άφησε τον ΑΠΟΕΛ να κάνει σχεδόν τίποτα και οι γαλαζοκίτρινοι σκόραραν δύο γκολ σε τρεις φάσεις που είχαν. Ο πρώτη και η τελευταία μετατράπηκαν σε γκολ, ενώ η δεύτερη ήταν δοκάρι!

%25CE%25B1 ΑΠΟΕΛ

Ο αγώνας:

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Λαπόρτ, Άλβαρεθ, Μπαλενθιάχα (58′ Λέκουε), Ουίλιαμς (78′ Σουσαέτα), Ιτουράσπε (58′ Σαν Χοσέ), Ετσεμπαρία, Μουνιαΐν, Γκαρθία, Αντούριθ.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Γιαμπερέ, Ιωάννου, Εφραίμ (73′ Αλωνεύτης), Βινίσιους, Μοράις, Γιαννιώτας, Μπερτόλιο (60′ Ντε Καμάργκο), Σωτηρίου (77′ Αστίθ).

CEB11 5 ΑΠΟΕΛ

Σκόρερ: 38′ Μπαλενθιάχα, 61′ Αντούριθ, 72′ Ουίλιαμς / 36′ Εφραίμ, 89′ Γιαννιώτας.

Κίτρινες: Γκαρθία, Λαπόρτ / Εφραίμ, Μερκής, Γιαννιώτας, Γιαμπερέ.

Aποβολές: -/-.

Γήπεδο: «Σαν Μαμές».

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία).

Βοηθοί: Ματίας Κλάσενιους και Ντάνιελ Βάρνμαρκ (Σουηδία).

Πρώτος επιπρόσθετος: Στεφάν Γιοχάνεσον (Σουηδία).


Δεύτερος επιπρόσθετος: Μάρκους Στρέμπεργσον (Σουηδία).

Τέταρτος: Μεμέτ Κουλούμ (Σουηδία).

Πηγή: Goal.com.cy / Kerkida.net