Ο Δήμαρχος Σωτήρας δώρισε ειδικές στολές Ταε Κβον Ντο στο Ολοήμερο Σχολείο Σωτήρας

a 29 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις
Ειδικές στολές για το άθλημα του Τάε Κβον Ντο, καθώς και άλλο εξοπλισμό παρέδωσε ο Δήμαρχος Σωτήρας, Γεώργιος Τάκκας στο Ολοήμερο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας. Το κόστος του εξοπλισμού και των ειδικών στολών ανέρχεται στις €2.500 από τα οποία o Δήμος Σωτήρας χορήγησε τα €1.500 ενώ τα υπόλοιπα χορηγήθηκαν από τον Σύνδεσμο Γονέων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας.

a 1013 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σωτήρας ανέφερε πως το Ολοήμερο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας είναι το μοναδικό σχολείο το οποίο αγωνίζεται στην Κυπριακή Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο με αρκετές επιτυχίες, ενώ το ίδιο το άθλημα είναι πολύ δημοφιλές στους μαθητές του σχολείου. Σημείωσε, επίσης, ότι στο σχολείο απασχολούνται περίπου 60 παιδιά, είτε μαθητές, είτε και απόφοιτοι του σχολείου. Υπογράμμισε, ακόμη, πως η ενασχόληση των παιδιών με το Τάε Κβον Ντο είναι ένα ευχάριστο φαινόμενο, αφού εκτός του ότι πρόκειται για ένα άθλημα αυτοάμυνας, αποτελεί, επίσης, αγώνισμα το οποίο στηρίζεται στις διδαχές της αυτοπειθαρχίας και της σωστής συμπεριφοράς.

Παράλληλα, ο κ. Τάκκας ανέφερε πως ο Δήμος Σωτήρας στέκεται διαχρονικά κοντά στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους Συνδέσμους Γονέων της Σωτήρας, αφού στόχος είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, μέσω της εκπαίδευσης αλλά και μέσω αθλημάτων τα οποία παρέχουν υγιή απασχόληση και σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

a1 3 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις