Με απουσίες αντιμετωπίζει σήμερα τα Κούκλια ο Ονήσιλος

a 148
a 5299Με την απουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο η ομάδα της Σωτήρας την ΑΕΚ Κουκλιών στο Δημοτικό Στάδιο του Ονήσιλου.

Απόντες από την ομάδα είναι οι Παναγιώτης Κοσμά και Χάρης Χαραλάμπους λόγω τραυματισμού και οι Κώστας Γεωργίου και Αντώνης Μούσιης λόγω καρτών.

Παρά τις σημαντικές απουσίες η ομάδα έχει ετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη αλλά και πάρα πολύ καλή ΑΕΚ Κουκλίων. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη έτσι ώστε η ομάδα να ανεβεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ονήσιλου, onisillos.com ο αμυντικός Χάρης Χαραλάμπους ανάφερε τα εξής: “Αντιμετωπίζουμε μία από τις αρκετά καλές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Τα Κούκλια είναι μία νεοφώτιστη ομάδα η οποία για πρώτη φορά αγωνίζεται στην κατηγορία. Έδειξε μέσα από τα αποτελέσματα ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, εξ ου και η βαθμολογική θέση που έχει στο πρωτάθλημα. Παρά τις απουσίες που έχει η ομάδα, τα παιδιά τα οποία θα αγωνιστούν είναι έμπειροι και πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα για το πολυπόθητο αποτέλεσμα.”

To Δ.Σ. του Σωματείου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για να φτάσουν στη νίκη.

onisillos.com