Οι Μικροί Ρεμπέτες εντυπωσίασαν στο ΡΙΚ (video)

Εντυπωσίασαν ακόμα και τον τελευταίο τηλεθεατή που παρακολούθησε την εκπομπή “Σάββατο κι Απόβραδο” το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ΡΙΚ1, οι Μικροί Ρεμπέτες της Σωτήρας.

Η νεανική χορωδία της Σωτήρας, σημειώνει τον τελευταίο καιρό την μια επιτυχία μετά την άλλη, αφού κατάφερε να παρουσιαστεί σε δεκάδες εκδηλώσεις του Δήμου Σωτήρας αλλά και ολόκληρης της επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ πρωταγωνιστεί συχνά και σε τηλεοπτικές εκπομπές πρώτης τηλεθέασης όπως στο MEGA και δύο φορές στο ΡΙΚ.

Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, οι Μικροί Ρεμπέτες, παρουσιάστηκαν ως το κεντρικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στην μουσική εκπομπή του ΡΙΚ “Σάββατο κι Απόβραδο”, το Σάββατο, 3 Μαΐου.

Μαζί τους συμμετείχαν η Σχολή Χορού Ρυθμός, η ρεμπέτικη κομπανία Τρίχορδο, οι μουσικοί του ΡΙΚ καθώς και ο Κούλλης Θεοδώρου.

Στο πάνελ της εκπομπής, εκτός από τον εμπνευστή και μαέστρο της χορωδίας Γιώργο Δημητρίου, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γιώργος Τάκκας αλλά και ο Δήμαρχος Δερύνειας, κ. Άντρος Καραγιάννης.

Η νεανική χορωδία “Μικροί Ρεμπέτες” αποτελούν αναμφισβήτητα μία μοναδική χορωδία για τα δεδομένα της Κύπρου, αφού είναι η πρώτη αυθεντική χορωδία που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεμπέτικο τραγούδι.

Οι Μικροί Ρεμπέτες θα ανοίξουν στις 8 Ιουνίου τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στον Κατακλυσμό της Αγίας Νάπας, ενώ στις 24 Ιουνίου θα παρουσιάσουν μεγάλη συναυλία στον Δήμο Δερύνειας, τα έσοδα της οποίας της οποίας θα δοθούν στον Αντικαρκινικό Σϋνδεσμο Κύπρου.

SotiraNews

Ροη Ειδησεων

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Λευκωσία Λύμπουρας Χαράλαμπος Λεωφόρος Τσερίου 229 Στρόβολος 22524919 Χριστοδουλίδης Χάρης Ανδρέα Αβρααμίδη 49 Στρόβολος 22879747…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Λευκωσία Χριστοδούλου Κυπρούλλα Καρπενησίου 25Α Λευκωσία 22376960 Κραμβής Σ. Κλεάνθης Καλλιπόλεως 12 Γ- Δ Λευκωσία…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Τουρκικές αντιδράσεις για τη σειρά «Famagusta» στο Netflix: «Προπαγάνδα των Ελλήνων, οι Τούρκοι της Κύπρου σφαγιάστηκαν».

Οι τουρκικές αντιδράσεις για την προβολή της σειράς «Famagusta» στο Netflix είναι έντονες και κάνουν…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα Μνήμης Κατεχόμενης Αχερίτου και μνημόσυνο πεσόντων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Προσφυγικό Συνοικισμό Αγ.Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου τελέστηκε την Κυριακή 01/09/24 η εκδήλωση Μέρα Μνήμης Αχερίτου…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα Μνήμης Κατεχόμενης ΄Αχνας: Πορεύθηκαν προς τη νεκρή ζώνη (EIKONEΣ)

Στο Δασάκι της Άχνας οι κάτοικοι πορεύθηκαν σήμερα Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου για μια ακόμη χρονιά…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιοδεία στην Κάτω Δερύνεια από Νικολέττο και Λίλη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την κατεχόμενη περιοχή της Κάτω Δερύνειας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί σήμερα ο Δήμαρχος Παραλιμνίου…

31 Αυγούστου, 2024