Η συγκλονιστική μαρτυρία του φίλου του νεαρού που δολοφονήθηκε στην Αγία Νάπα

CEB1 104 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 889 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Έξι μήνες μετά το άγριο φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου στην Αγία Νάπα με θύμα τον 22χρονο Βρετανό Τζορτζ Λο, ο φίλος του που βρισκόταν μαζί του διακοπές και δέχθηκε και αυτός μαχαιριές από το δολοφόνο, μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το μοιραίο βράδυ για ασήμαντη αιτία.

CEB11 10 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο 22χρονος Μπεν Μπαρκερ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «kentonline» ανέφερε ότι οι 4 μαχαιριές που δέχθηκε στην πλάτη τον καθήλωσαν για μήνες στο κρεβάτι ενώ κινδύνευε να μείνει παράλυτος καθώς του είχε προκληθεί τραύμα 5,5 ιντσών.

CEB12 8 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

“Ανησύχησα για την ανάρρωση μου. Αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, έχασα τον καλύτερό μου φίλο. Έτσι, δεν σκεφτόμουν τόσο την κατάστασή μου. Προσπαθούσα να διαχειριστώ την απώλεια του. Ευτυχώς για μένα, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι γύρω μου».
Μιλώντας για το βράδυ όπου ο ίδιος και ο φίλος του δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια με αποτέλεσμα ο 22χρονος να πέσει νεκρός, ο νεαρός ανέφερε ότι «είδα έναν άνθρωπο να έρχεται μέσα από το πλήθος και να προσπαθεί να κτυπήσει τον Τζορτζ. Εγώ δέχθηκα 4 μαχαιριές. Την τελευταία φορά άφησε το μαχαίρι στην πλάτη μου. Έπρεπε να απαλλαγούμε από αυτόν και τον έριξα στο έδαφος. Όταν γύρισα πίσω αυτός είχε φύγει. Μετά τράβηξα το μαχαίρι από την πλάτη μου”.

CEB13 3 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

“Όταν έβγαλα το μαχαίρι άρχισε το μυαλό μου να τρελαίνεται. Άκουσα κάποιες φωνές. Ένα κορίτσι που ήξερε τον Τζορτζ φώναξε ότι μαχαιρώθηκε στο λαιμό. Ήμουν προφανώς ένας από τους τελευταίους φίλους του που τον είδε ζωντανό. Μπήκαμε μαζί στο ασθενοφόρο, ο φίλος μου δεν είχε τα λογικά του. Ήταν η τελευταία ευκαιρία για να τον ακούσω να μιλάει”.

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ