Στην δεύτερη θέση τερμάτισε το ΑΠΟΕΛ

a 286
a 6775

Το ΑΠΟΕΛ επικράτησε της Ανόρθωσης με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Λαικής Τράπεζας και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 66 βαθμούς, ενώ η Ομόνοια νίκησε την αδιάφορη ΑΕΛ με 1-0… 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΕΛ 2-1
Οι γαλαζοκίτρινοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρσίνιο στο 37ο λεπτό, δεύτερο του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 60ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σολάρι, ο οποίος έφτασε τα γκολ στο πρωτάθλημα. ό. Η Ανόρθωση μείωσε ένα λεπτό αργότερα με τον Γιάννη Οκκά, που έφτασε τα 6 τη φετινή χρονιά.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Γ. Κωνσταντίνου, Κόλιν, Σπρόκελ, Άντιτς, Σιέλης, Κβιρκβέλια, Μαραγκός (58΄ Οκκάς), Λαμπάν (82΄ Μακρής), Λαμπόρδε, Μαρκίνιος, Ρονκάτο (69΄ Μ. Κωνσταντίνου).

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Ηλία, Αλεξάνδρου, Κακά, Ζόρζε, Πίντο (58΄ Σατσιάς), Σόουζα, Τρισκόφσκι (76΄ Χαραλαμπίδης), Μαντούκα (46΄ Αδόρνο), Μαρσίνιο, Σολάρι.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 1-0
Με νίκη ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα η Ομόνοια, καθώς στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στους αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Το γκολ σημείωσε με αυτογκόλ ο Κυριάκου στο 88ο λεπτό. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα που δέχεται η ΑΕΛ στο Πρωτάθλημα και τρίτη από την Ομόνοια.

Πρώτη παρουσία με τη φανέλα της ΑΕΛ σε φετινό αγώνα πρωταθλήματος για τους Χίντι, Περικλέους, Ντε Σόουζα και Κυριάκου είναι οι ποδοσφιαιστές της Λεμεσιανή ομάδας που έπαιξαν πρώτη φορά σε φετινό αγώνα. .

Πλέον η προσοχή κι των δύο ομάδα στρέφεται στον μεγάλο τελικό της 16ης Μαίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς τη νίκη που θα τους χαρίσει την κούπα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Σερφά, Αλαμπί, Κυριάκου, Μαργκάσα, Σάλατιτς (46΄ Μπουθόν), Κασέκε, Λεάντρο (61΄ Χριστοφή), Μπεργκουνιού, Αβραάμ (46΄ Χαραλάμπους), Εφραίμ.

ΑΕΛ: Χίντι, Αντόνιο, Ντε Σόουζα, Περικλέους (63΄ Πίτσιλλος), Πάρπας (55΄ Κυριάκου), Κάμπι (71΄ Εντμάρ), Ελευθερίου, Σίλας, Καφού, Ανδρέου, Ενρίκε.

Πηγή: ΑΝΤ1