Παρουσίασε ρόστερ και εμφανίσεις η Ανόρθωση

a 31
a 6026

Απών ο Χρήστος Μαραγκός

Παρουσία 500 περίπου φίλων της ομάδας, η Ανόρθωση παρουσίασε απόψε τις νέες τις εμφανίσεις όπως και το ρόστερ της νέας Ποδοσφαιρικής Χρονιάς, 2012-2013… 

Απών από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό μαγαζί της Λεμεσού ο Χρήστος Μαραγκός, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της εκφώνησης των ονομάτων των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας της Αμμοχώστου δεν ακούστηκε το όνομα του Κύπριου διεθνή.

Η εκδήλωση, παρουσιαστρία της οποίας ήταν η εκπρόσωπος Τύπου Μαρίνα Αργυρού, ξεκίνησε με χορευτικό σόου, ακολούθησαν ομιλίες από τον αναπληρωτή πρόεδρο Χρήστο Γεράνη -απουσίαζε ο πρόεδρος Σάββας Κάκος- και τον οικονομικό σύμβουλο, Φραγκίσκο Χατζημιχαήλ, αλλά και εκπροσώπων της CytaVision και της Puma, και ακολούθως η παρουσίαση του ρόστερ, με την εκφώνηση των ονομάτων των ποδοσφαιριστών.

Τα περισσότερα χειροκροτήματα κέρδισε ο “παλιός” πλέον Ρικάρδο Λαμπόρδε, ενώ αποθεώθηκαν τόσο τα νέα αποκτήματα όσο και οι “παλιοσειρές” της ομάδας.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το τεχνικό τιμ, ενώ έγινε βράβευση των χορηγών, με πολλά βεγγαλικά και πυροτεχνήματα να κάνουν την εμφάνισή τους στους ουρανούς της Λεμεσού.

SotiraNews.com/Kerkida.net