Κους-Κους της εβδομάδας: Η Σωτήρα πάει Ρωσία!

a 52 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a 2778 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Ξεσκονίζει η Κατίνα:

Γεμάτη και πάλι η εβδομάδα μας φίλες και φίλοι κάτοικοι του αλεπουδοχωρίου, γεμάτο με πιπεράτα κους κους και καυτά νέα από τους σελέμπριτι της μικρής μας Κολοκασούπολης.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με τα πολιτιστικά μας και με τη Θεατρική Παράσταση του ΘΟΚ “Μια Ζωή την Έχουμε” που ανέβηκε την περασμένη Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου μας. Δεν έπεφτε καρφίτσα στο Θέατρο και το θεατρόφιλο κοινό παρακολούθησε την εξαιρετική παράσταση του ΘΟΚ. Είπαμε, η Σωτήρα μας τείνει να γίνει το “λίκνο του πολιτισμού” στην επαρχία. Ποιος το φανταζόταν ε;

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη το Δημοτικό συμβούλιο παρουσίασε τα νέα οικόπεδα που σε κάποια χρόνια θα μοιραστούν σε όλους μας ως η μοναδική μας περιουσία στον “μάταιο τούτο κόσμο” που λέει και το ποιήμα. Για το νέο κοιμητήριο λέμε. Το μόνο που ζητάμε είναι τα οικόπεδα που θα έχουμε να είναι ευάερα, ευήλια και ελαφρύ το χώμα που να μας σκεπάζει. Έχω και μπλακ χιούμορ η άτιμη!

Το άλλο το ακούσατε; Πήγε λέει ο Δήμαρχος, με ένα Δημοτικό Σύμβουλο και τον μάνατζερ του παραλιακού μας εστιατορίου της Αγίας Θέκλας σε έκθεση στη Ρωσία για τους Πολιτικούς Γάμους. Πληροφορίες λένε πως μόλις ένιωσαν τι πάει να πει μείον 28 βαθμοί κελσίου (η εικόνα μιλάει από μόνη της) είπαν μέσα τους “σαν της Σωτήρα εν έσιει”. Παρ’ όλα αυτά, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως το περίπτερο της Σωτήρας ήταν το πιο επιτυχημένο από αυτά των εκπροσώπων της επαρχίας μας και οι Πολιτικοί Γάμοι έγιναν το νέο τρεντ για είσπραξη εισόδων στη Σωτήρα. Αυτό τον τρόπο βρήκαμε, λοιπόν, ως παμπόνηροι αλεπουδοχωρίτες να αντιμετωπίσουμε την κρίση και μπράβο μας.

a5 2 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Άλλες πληροφορίες που ακούσαμε σήμερα λένε πως δύο μεγαλοεπιχειρηματίες της Σωτήρας και μέλη Ποδοσφαιρικού Σωματείου, επιστρέφουν σήμερα από τη Βουλγαρία, στην οποία ταξίδεψαν για δουλειές. Τώρα τί είδους δουλειές ήταν αυτές ένας Θεός ξέρει!

Αυτά ήταν, λοιπόν, τα καυτά μας γκόσσιπ για αυτή την εβδομάδα. Τα λέμε την επόμενη Κυριακή. Μην ξεχνάτε να στέλνετε τα καυτά σας κουτσομπολίστικα νέα στην Κατίνα…

a3 6 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

a4 3 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

a2 6 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

a1 10 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου