Το Φρέναρος πανηγυρίζει το Κύπελλο

Το Φρέναρος πανηγυρίζει από την Τετάρτη το βράδυ την κατάκτηση του Κυπέλλου Β Κατηγορίας Ανδρών. Μετά από ένα σπουδαίο αγώνα που έγινε στο Κοινοτικό της Πύλας και κρίθηκε στο τάι –μπρέικ η Ολυμπιάδα κέρδισε την «συνώνυμή της» από τη Νεάπολη με 3-2 και κατέκτησε το Κύπελλο.

Οι Φρεναρίτες έδειξαν αντοχές και στα κρίσιμα σετ παρουσιάστηκαν ψύχραιμοι κερδίζοντας τον τελικό. Για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Εφήβων Μάριος Αδάμου ο οποίος ανέφερε: «Θέλαμε πολύ το Κύπελλο και γι’αυτό τα δώσαμε όλα».

Σύμφωνα με τον Αδάμου, ο τελικός ήταν ισοδύναμος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για τον εαυτό του ο 19χρονος διεθνής είπε ότι: «Στην αρχή ήμουν επηρεασμένος από την κούραση, αλλά όσο προχωρούσε ο αγώνας ανέβαζα την απόδοσή μου, αφού θέλαμε το τρόπαιο». Σχετικά με το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής μετά και τις εμφανίσεις του στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης ο Μάριος είπε ότι: «Προς το παρόν δεν έχω κάποια κρούση, άρα παραμένω στην Ολυμπιάδα».

Ο προπονητής – παίκτης των ερυθρολεύκων Παύλος Κωνσταντίνου ο οποίος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και ιδιαίτερα για τους νεαρούς παίκτες, αφού είχε στη διάθεσή του τέσσερεις παίκτες 19 ετών. Ακόμα, ο Π. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι στόχος της Ολυμπιάδας ήταν να τελειώσει τη σεζόν με τίτλο και τον πέτυχε. Σημειώνεται ότι στο πλευρό τους οι Φρεναρίτες είχαν 100 φιλάθλους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην κατάκτηση του τίτλου.

Π. Σάββα: «Ισοδύναμος τελικός»

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας Ν. Πάρης Σάββα χαρακτήρισε ισοδύναμο τον τελικό ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όπως είπε στην ομάδα του στοίχισαν η έλλειψη επιλογών στον πάγκο (τραυματισμός Αριστοκλέους, δεν εγγράφηκε ο Πάρπας, εγκατέλειψε ο Καπνίσης). Οι Νεαπολίτες βλέπουν πλέον μπροστά με στόχο να φτιάξουν ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα χρονιά που στοχεύουν στην άνοδο.

Πηγή: SigmaLive

Ροη Ειδησεων

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μουσικοχορευτική παράσταση από τις σχολές “Voice and Music by Marianna” και “Art de Ballet”

Η σχολή "Voice and Music by Marianna " της Μαριάννας Χατζηχρίστου και η σχολή Μπαλέτου…

25 Ιουνίου, 2024

Επ.Αμμοχώστου: Στη φυλακή δύο χρόνια 22χρονος διακινητής μεταναστών

Ποινή φυλάκισης 24 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε 22χρονο, ο οποίος κρίθηκε…

25 Ιουνίου, 2024

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών στα γραφεία του νεοσύστατου Επαρχιακού Συμβουλίου Αμμοχώστου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κου Κωνσταντίνου Ιωάννου,στα γραφεία του νεοσύστατου…

25 Ιουνίου, 2024

Πυρκαγιά Ανώγυρα: Διέμενε παράνομα στην Κύπρο ο ύποπτος – Εντοπίστηκε να κρύβεται με 8.000 ευρώ

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 32χρονου, ως ύποπτου…

25 Ιουνίου, 2024

Υφ. Μετανάστευσης: Υπάρχει σχέδιο για βελτίωση των υποδομών στο Πουρνάρα

Υπάρχει σχέδιο για βελτίωση των υποδομών στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής «Πουρνάρα», δήλωσε ο Υφυπουργός Μετανάστευσης…

25 Ιουνίου, 2024

Ασάνζ: Ποιος είναι, γιατί τον κατηγορούν οι ΗΠΑ και πώς μπήκε τέλος στην πολυετή υπόθεση θρίλερ

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτής των WikiLeaks, αποφυλακίστηκε και αναμένεται να ομολογήσει την ενοχή του για…

25 Ιουνίου, 2024