Σιγά-σιγά ο Τέβεζ

a 131
a 7609Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ανατροπής της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με την Τσέλσι εξελίχθηκε ο Κάρλος Τέβεζ, αφού από τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην ανατροπή και να κάνει το 2-1. 

Τα προγνωστικά ποδοσφαίρου ήταν υπέρ των «πολιτών» στο ματς με τους «μπλε», ωστόσο με το γκολ του Κέιχιλ στο 60’ το πράγμα άρχισε να στραβώνει και έπρεπε να δείξουν χαρακτήρα και ότι πραγματικά αξίζουν που βρίσκονται από την αρχή της εφετινής Premiership στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα..
Το 1-1 του Αγκουέρο στο 77ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε τους ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαντσίνι να αναθαρρήσουν και όχι άδικα αφού στο 86’ η ανατροπή ολοκληρώθηκε με την πολύ όμορφη ασίστ του Αργεντινού επιθετικού στον Νασρί για το 2-1 στο 86’.

Έτσι, η διαφορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μειώθηκε στον ένα βαθμό και όλα πλέον δείχνουν ότι θα ξεκαθαρίσουν στο εντός έδρας παιχνίδι με τους «μισητούς» τους αντιπάλους.

Το προσεχές Σάββατο, πάντως, επισκέπτονται τη Στόουκ σε μια ακόμη σπουδαία αναμέτρησή τους, στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν και όσοι το επιθυμούν, καθώς στο στοίχημα κουπόνι χωρίς Μάντσεστερ Σίτι δε νοείται, με την τροπή που έχει η πάρει η κορυφή στο Νησί.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για την επάνοδο του Κάρλος Τέβεζ, φροντίζοντας για ακόμη μια φορά να διαλύσει τα όσα σύννεφα εξακολουθούσαν να αιωρούνται πάνω από τη σχέση τους.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό ότι ο Κάρλος έκανε μια φανταστική ασίστ στον Σαμίρ και όλοι οι οπαδοί ήταν χαρούμενοι με αυτό. Πιστεύω ότι ο Κάρλος χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Δεν είναι εύκολο για αυτόν, αλλά είναι σημαντικό το ότι είναι εδώ τώρα. Ίσως σε δέκα μέρες ή δύο βδομάδες να μπορέσει να βρει τη φόρμα του. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.