Στην Κύπρο θα βρεθεί ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης

a 180 Ειδήσεις
a 7660 Ειδήσεις
Στις 28 και 29 Μαρτίου, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον πρώτο Έλληνα αστροναύτη, ειδικό στην Στρατηγική Επενδύσεων, επιτυχημένο επιχειρηματία, αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο και συγγραφέα μπεστ-σέλλερ Νικ Χάλικ (πλήρες όνομα Νίκος Χαλικόπουλος) στην Κύπρο… 

Ο Ελληνοαυστραλός Νικ Χάλικ θα επισκευτεί την Κύπρο για να παρουσιάσει το σεμινάριο του “Money Matrix” στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 28 Μαρτίου από τις 18.30 μέχρι τις 21.30 και στο Amathus Beach Hotel στην Λεμεσό στις 29 Μαρτίου από τις 18.30 μέχρι τις 21.30.

Ποιος είναι Ο Νικ Χάλικ:
Είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος διάφορων επιτυχημένων εταιρειών και οργανισμών όπως το Financial Freedom Institute και The Thrillionaires. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στην Στρατηγική Επενδύσεων, ομιλητής, αστροναύτης, επιτυχημένος επιχειρηματίας και συγγραφέας του μπεστ-σέλλερ βιβλίου “The Thrillionare”.

O Νικ Χάλικ (ή Νίκος Χαλικόπουλος) έγινε πολυεκατομμυριούχος μέσω έξυπνων επενδύσεων σε ακίνητα και στην χρηματιστηριακή αγορά σε πολύ νεαρή ηλικία μεταξύ των 20 και 30 του χρόνων. Ο όμιλος επιχειρήσεων του έχει προσφέρει εκπαίδευση και επιμόρφωση με σεμινάρια και personal coaching για οικονομικά θέματα, σε πάνω από 300,000 άτομα παγκοσμίως.

Είναι ο πρώτος Ελληνικής καταγωγής πιστοποιημένος για πτήση πολιτικός αστροναύτης και έχει βάλει ως στόχο να είναι ο πρώτος Έλληνας που θα φτάσει στο διάστημα και θα ζήσει πάνω στο μόνο επανδρωμένο φυλάκιο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη, τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Αυτή την περίοδο κατοικεί στο Λος Άντζελες της Αμερικής και ανάμεσα στις ιδιωτικές του κατοικίες στα Ελληνικά νησιά, στο Μαρόκο και στην Αυστραλία.

Ως ομιλητής ταξιδεύει συνεχώς σε διάφορες χώρες, όπου παρουσιάζει στην καταπληκτική ιστορία της ζωής του για το πώς ένας συνηθισμένος άνθρωπος ήταν σε θέση να επιτύχει εκπληκτικά πράγματα, όπως και τα σεμινάρια του για Οικονομική Ανάπτυξη και Επενδύσεις.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ