Παρολίγον τραγωδία εξω απο το ΓΣΠ (βίντεο)

a 119 Ειδήσεις
a 7597 Ειδήσεις
Χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες και ανακρίσεις της Αστυνομίας, για να εντοπίσει τους δράστες του πρωτοφανούς επεισοδίου που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό, αργά χθες το απόγευμα, μετά τη λήξη του ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, στον κυκλικό κόμβο κοντά στο στάδιο ΓΣΠ… 

Η Αστυνομία αναζητά δύο πρόσωπα – με βάση μαρτυρίες οπαδούς του ΑΠΟΕΛ – οι οποίοι αποπειράθηκαν να κάψουν ζωντανούς δύο οπαδούς της Ομόνοιας. Συγκεκριμένα, ενώ οι δράστες αποχωρούσαν από το γήπεδο επιβαίνοντας σε μοτοσυκλέτα, έριξαν αναμμένη φωτοβολίδα, μέσα σε αυτοκίνητο εν κινήσει, αφού έσπασαν με σιδηρολοστό τα τζάμια. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν οι δύο νεαροί οπαδοί της Ομόνοιας.

Μέσα σε δευτερόλεπτα το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Άλλοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προσέτρεξαν προς βοήθεια των δύο νεαρών. Κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν και τους μετέφεραν με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, μέχρι να φθάσει στη σκηνή πυροσβεστικό όχημα, το οποίο και έσβησε τη φωτιά. Οι δύο νεαροί βγήκαν ευτυχώς έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα και μόνο ο ένας είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Αξίζει να αναφερθεί πως τους δύο νεαρούς, οπαδούς της Ομόνοιας, τους βοήθησαν να εξέλθουν του οχήματος οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που εκείνη την ώρα έτυχε να περνούν από τη σκηνή.

Μέλη των ισχυρών δυνάμεων που αστυνόμευαν τον αγώνα έσπευσαν στη σκηνή, η οποία αποκλείστηκε για να διασφαλιστεί ότι δεν επρόκειτο να προκληθούν άλλοι τραυματισμοί από ενδεχόμενη έκρηξη του φλεγόμενου αυτοκινήτου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσβησε εγκαίρως τη φωτιά, αν και το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για επεισόδια πριν και μετά το ντέρμπι, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ένα πρόσωπο συνελήφθη πριν από την έναρξη του αγώνα, δεύτερο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του, και το τρίτο μετά το σφύριγμα της λήξης.

SotiraNews.com/iKypros.com