Επιχείρηση Αστυνομίας σε πρακτορεία της επαρχίας Αμμοχώστου

a 16 Ειδήσεις
a 2942 Ειδήσεις

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου επέδραμαν χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για εφαρμογή του Περί Στοιχημάτων Νόμου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τους οποίους υπάρχουν εύλογες υποψίες ότι μετατρέπονται και χρησιμοποιούνται ως μηχανές τυχερού παιχνιδιού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας επέδραμαν χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για εφαρμογή του Περί Στοιχημάτων Νόμου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο τηλεοράσεις, δύο θερμικοί εκτυπωτές κουπονιών και το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του υποστατικού και ακόμα ένα πρόσωπο, ενώ στη συνέχει αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.