Ένοπλη ληστεία από κουκουλοφόρους στο Παραλίμνι

9246E92BA8A2B72432CD868A1E29A5D4 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τετρακόσια περίπου ευρώ κατάφεραν να πάρουν σήμερα τα ξημερώματα, υπό την απειλή μαχαιριού, δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι, πιθανώς Κύπριοι από υπάλληλο φούρνου στο Παραλίμνι. Ωστόσο, λίγο αργότερα, οι δύο κουκουλοφόροι δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτε από την υπάλληλο δεύτερου φούρνου της ίδιας εταιρείας στο Παραλίμνι, αφού δεν τους άνοιξε την ταμειακή μηχανή όπως της ζήτησαν… 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργο Οικονόμου, «σήμερα γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα, δύο άτομα που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα, ο ένας με κουκούλα και ο δεύτερος με κράνος, μπήκαν σε φούρνο στο Παραλίμνι και υπό την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να κλέψουν από την αλλοδαπή υπάλληλο μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή».
Πρόσθεσε ότι «ύστερα από περίπου μισή ώρα, δηλαδή γύρω στις πέντε, τα ίδια άτομα , σύμφωνα με τις περιγραφές που δόθηκαν στην Αστυνομία, εισήλθαν σε δεύτερο υποκατάστημα φούρνου της ίδιας εταιρείας στο Παραλίμνι και με την απειλή μαχαιριού ζήτησαν επίσης από την αλλοδαπή υπάλληλο να τους ανοίξει την ταμειακή μηχανή την οποία μόλις είχε κλειδώσει».
Όταν η αλλοδαπή υπάλληλος αρνήθηκε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή στους δύο αγνώστους οπότε και τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με την μαρτυρία των δύο υπαλλήλων, από την ομιλία των δραστών η Αστυνομία πιθανολογεί ότι πρόκειται για Κύπριους.
«Από τις δύο σκηνές έχουν παραληφθεί τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οποία είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών τα οποία και αξιολογούνται από την Αστυνομία», σημείωσε ο κ. Οικονόμου. Πηγή: ΣΗΜΕΡΙΝΗ