Άκαρπες οι προσπάθειες για σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου στη Γ.Σ. του Ονήσιλου

a1 16
a1 117

Παρουσία του Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων αλλά και αρκετών φίλων της ομάδας διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Ονήσιλου Σωτήρας την Δευτέρα 13 Μαΐου στο οίκημα του Σωματείου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, κ. Μιχάλης Γεωργίου στην ομιλία του ανάλυσε την περίοδο που πέρασε τόσο Διοικητικά όσο και ποδοσφαιρικά. Μεταξύ άλλων ανάφερε όλες τις δραστηριότητες που έκανε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο κατά την θητεία του. Ακολούθως παρουσίασε και ανάλυσε τον οικονομικό ισολογισμό της περιόδου με αρκετό οικονομικό κέρδος. Λόγω του ότι η ομάδα έχει αρκετές οφειλές από τα προηγούμενα έτη, το θετικό ήταν ότι το χρέος μειώθηκε κατά πολύ. Τέλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που στάθηκαν δίπλα του για όλη την χρονιά. Τόνισε επίσης ότι η πλειοψηφία του συμβουλίου αποτελείτο από νεαρά άτομα και μέσα από την σκληρή δουλεία όλων τους έφεραν επιθυμητά αποτελέσματα.

a 110

Στην συνέχεια το λόγο τον είχε ο Δήμαρχος Σωτήρας κ. Γιώργος Ττάκκας όπου ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας και το Διοικ. Συμβούλιο και ανάφερε ότι η φετινή χρονιά ήταν μία από τις πιο πετυχημένες για την ομάδα. Ανάφερε επίσης ότι τα έργα τους έχουν αποδώσει καρπούς και ότι ο Δήμος Σωτήρας θα είναι δίπλα στην ομάδα και ότι θα την στηρίζει.

Τον λόγο επίσης είχαν αρκετά μέλη της ομάδας οι οποίοι ανέφεραν τρόπους έτσι ώστε να να μπορέσει το σωματείο να αποφύγει το οικονομικό αδιέξοδο. Τέλος το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο παραχώρησε στην Γενική Συνέλευση την εξουσία για δημιουργία νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η Γενική Συνέλευση όρισε τριμελής επιτροπή για σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέα ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Πηγή: onisillos.com