ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για τον ΟΝΗΣΙΛΟ

a 474 Ειδήσεις
a 7474 Ειδήσεις
Ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή εκφράστηκε την προηγούμενη Παρασκευή για τον Ονήσιλο. Ο γνωστός στον Αραβικό κόσμο Σαλέχ Mπιν Aμπντούλ Aζί Αλ Pάτζι, εγγονός του δισεκατομμυριούχου ομώνυμού του, φαίνεται πως θέλει να επενδύσει σε μια “φτηνή” αλλά αγωνιστικά δυνατή ομάδα της Β’ Κατηγορίας…

Ο Άραβας επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να έρθει στην Κύπρο όχι μόνο για τον ΟΝΗΣΙΛΟ, αλλά και για να εγκαταστήσει κομμάτι των επιχειρήσεών του εδώ. Η επιδίωξή του είναι να μεταφέρει κεφάλαια εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, κοντά στη Συρία όπου έχει συμφέροντα. Σημαντικό μέρος των κεφαλαίων του βρίσκονται σε τράπεζες της Ελβετίας και διατηρεί έδρες των εταιριών του σε διάφορα σημεία του ορίζοντα, κυρίως σε χώρες του Αραβικού κόσμου.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας με τρίτο πρόσωπο, στην Κύπρο, το οποίο τον αντιπροσωπεύει και έχει αναλάβει την επικοινωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Η διαδικασία συζητήσεων ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ταμία του Σωματείου, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του επενδυτή για μετακίνησή του στην Κύπρο και τη διαφαινόμενη πρόθεσή του να εγκαταστήσει ένα αρχηγείο των δραστηριοτήτων του εδώ, ώστε να επεκταθεί εντός Ε.Ε.

Ο Άραβας Επενδυτής φαίνεται να θέλει να μετατρέψει τον Ονήσιλο, κατ’ αρχάς σε εταιρία, να τον ανεβάσει φυσικά, στην Α’ Κατηγορία και να συμμετέχει σε τρία χρόνια από σήμερα με αξιώσεις στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φαίνεται πως οι επενδυτές του Αραβικού κόσμου έχουν ζηλέψει τα κατορθώματα των κυπριακών ομάδων με κύριο εκπρόσωπο το ΑΠΟΕΛ και θέλουν τώρα να επενδύσουν σε κυπριακές ομάδες.

SotiraNews.com