Κους-κους της ημέρας: Ο Τζίμης στις Πατάτες Αντιναχτές και η “βασιλική” οικογένεια της Σωτήρας

a 71 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a 1992 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Αποκαλύπτει η Κατίνα:

Εδώ είμαι και πάλι αγαπητοί αναγνώστες του σωτήρα-νιούζζζ για να σας αποκαλύψω τα σπαρταριστά νέα από το πριγκιπάτο του Κολοκασοχωρίου! Η Κατίνα είναι μαζί σας κάθε (σχεδόν) Κυριακή για να σας αποκαλύπτει ειδησούλες και λατρεμένα κουτσομπολιά από το αλεπουδοχώρι μας, κάνοντάς έτσι το αγαπημένο σας άθλημα πραγματικότητα. Κουτσομπολέψτε καλέ, ελεύθερα, δεν είναι κακό! 🙂

Τί είδαμε και τί ακούσαμε, που λέτε, την περασμένη εβδομάδα, δεν θα πιστέψετε! Ακούσαμε, λοιπόν, πως μια “βασιλική” οικογένεια της Σωτήρας, αποφάσισε να διοργανώσει “συνεστίαση” για όοοολο το σόι! Το σόι, που δεν είναι και μικρό, έκανε reunion στην ταβέρνα “Μουσικός”, και σύμφωνα με πληροφορίες της Κατίνας, έκανε ολόκληρη την ταβέρνα αλλά και τη γειτονιά ανάστατη από τα τραγούδια και τις μουσικές τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Σύμφωνα, όμως, με έγκυρες πληροφορίες, από συγγενή της οικογένειας που παρευρέθηκε στο reunion, επειδή ένα μέλος της οικογένειας βρίσκεται στην Ιταλία για επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφασίστηκε να γίνει δεύτερο reunion σε πιτσαρία στην Ιταλία! Ή θα είσαι βασιλική οικογένεια ή δεν θα είσαι!!!

Ο Τζίμης στις Πατάτες Αντιναχτές

Με το αστέρι της Σωτήρας, Τζίμη Χριστοφή, ασχολήθηκε την περασμένη εβδομάδα η εκπομπή του ΡΙΚ Πατάτες Αντιναχτές και πιο συγκεκριμένα η… “Φωλιά του Φούρπου”, με την ευκαιρία του αγώνα της Εθνικής μας με την εθνική ομάδα του Ισραήλ! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτά, λοιπόν, αγαπητοί μου αλεπουδοχωρίτες για αυτή την εβδομάδα. Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή με περισσότερα ξεκαρδιστικά νέα και κουτσομπολιά από τη μικρή μας Σωτήρα!

Με αγάπη,

Κατίνα

xxx