Παιδική Θεατρική Παράσταση από ΘΟΚ στη Σωτήρα – Μεγάλος Διαγωνισμός

a 49
a 2134

Την παιδική θεατρική παράσταση της Παιδικής Σκηνής του ΘΟΚ φιλοξενεί το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας ο Δήμος Σωτήρας.

Παράλληλα, μέσω της επίσημης Σελίδας του Δήμου Σωτήρας στο Facebook έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τις 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/sotiramunicipality/photos/gm.367600606722652/349252018564670/?type=1

a1 10

Στο νέο έργο του Κύπριου θεατρικού συγγραφέα Λουκά Πραστίτη, οι άνθρωποι καταδικάζονται να ζουν σε μονόχρωμες πολιτείες μετά από την αποτυχία τους να συνυπάρξουν με αγάπη. Αυτή η κατάρα, μπορεί να εξορκιστεί μόνο αν δύο καρδιές από διαφορετικές πολιτείες συντονίσουν τους κτύπους τους. Το μεγάλο ταξίδι της κόκκινης καρδιάς και του γαλάζιου βασιλόπουλου να αποκτήσει ο κόσμος ξανά χρώμα, είναι ένα τρυφερό παραμύθι γεμάτο χορό και τραγούδι με μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Σκηνοθεσία: Αίγλη Σπυριδάκι
Σκηνικά/Κοστούμια/Ειδικές Κατασκευές: Μαρίνα Χατζηλουκά, Θέλμα Κασουλίδου
Μουσική/Ενορχήστρωση/Διασκευή: Νεκτάριος Ροδοσθένους
Διδασκαλία Τραγουδιών: Βασίλης Βουρβόπουλος
Χορογραφία: Χάρης Σάββα
Σχεδιασμός Φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης
Στίχοι: Λουκάς Πραστίτης, Άντρη Αγγελίδου, οι ηθοποιοί της παράστασης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασιλική Διαλυνά

Ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης:
Φώτης Γεωργίδης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Βασιλική Διαλυνά, Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Άντρια Ζένιου, Άντρη Αγγελίδου, Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο.

SotiraNews