Πλούσιες οι εκδηλώσεις του Κατακλυσμού στην Αγία Νάπα

a 98 Νέα Αμμοχώστου
a 6588 Νέα Αμμοχώστου
Από 2 μέχρι 4 Ιουνίου

Ο Δήμος Αγίας Νάπας στο πλαίσιο των εορτασμών της μεγάλης γιορτής του Κατακλυσμού, ετοιμάζει και φέτος καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για το τριήμερο 2, 3 και 4 Ιουνίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας… 

Την Κυριακή 3 Ιουνίου τους εορτασμούς θα τιμήσει με τη παρουσία του ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Ευθύμιος Φλουρέντζου.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίας Νάπας αναφέρει ότι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς κυπριακούς και ελληνικούς χορούς και τραγούδια από διάφορα συγκροτήματα, τσαττιστά και ερωτικά τραγούδια από λαϊκούς ποιητές και θαλάσσιους αγώνες τζετ – σκι την Κυριακή 3 Ιουνίου από τις 10:00πμ – 14:00μμ.

Το βράδυ της Κυριακής του Κατακλυσμού θα γίνει ρίψη πυροτεχνημάτων, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον γνωστό Ελληνα τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη.

Στην ανακοίνωση προστίθεται, επίσης, ότι «τους χώρους των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού στην Αγία Νάπα αναμένεται να κατακλύσουν χιλιάδες ξένοι και ντόπιοι επισκέπτες, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο της αργίας».

Ο Δήμος Αγίας Νάπας «έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με την Αστυνομία για καλύτερη τροχαία κίνηση και όσο το δυνατό καλύτερο τριήμερο για όλους τους επισκέπτες. Προσκαλούμε όλους να περάσουν το όμορφο τριήμερο του Κατακλυσμού στην Αγία Νάπα», καταλήγει η ανακοίνωση.