Επιβεβαιώθηκε το φιάσκο για τα εκρηκτικά στην εξοχική οικία του Δ. Χριστόφια

a 141 Ειδήσεις
a 4764 ΕιδήσειςΚανένα αποτέλεσμα -όπως αναμενόταν άλλωστε- δεν απέφεραν οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό των προσώπων που εναπέθεσαν ποσότητα εκρηκτικής ύλης TNT σε απόσταση 500 μέτρων από την εξοχική κατοικία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια στο Κελλάκι.

Τόσο το ΤΑΕ Λεμεσού, που ανέλαβε τη διαλεύκανση της υπόθεσης, όσο και η κατά τα άλλα παντοδύναμη Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, αξιωματικός της οποίας έλαβε την πληροφορία που οδήγησε στον εντοπισμό των εκρηκτικών, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Προ ημερών η εφημερίδα “ΠΟΛΙΤΗΣ” ζήτησε επίσημη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας κ. Ανδρέα Αγγελίδη για την πορεία των ερευνών και όπως αναφέρθηκε οι επιστημονικές εξετάσεις δεν απέφεραν κάποιο αποτέλεσμα, όπως και δεν απέφεραν αποτέλεσμα ούτε οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού.

Εκ του αποτελέσματος επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες που είδαν από την αρχή της υπόθεσης το φως της δημοσιότητας και ουδέποτε διαψεύστηκαν επισήμως από την αστυνομία, και ήθελαν την υπόθεση να έχει στηθεί προκειμένου κάποιοι να εξασφαλίσουν ή καλύτερα να εκμαιεύσουν προαγωγές. Και αυτό καθώς από την πρώτη στιγμή η όλη υπόθεση επιχειρήθηκε να συνδεθεί με την ασφάλεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ»