Κουλίας: Το ΔΗΚΟ χρειάζεται αποψίλωση των πολιτικών τσιβιτζιών

a 97 Ειδήσεις
a 1750 Ειδήσεις

Εκτός ΔΗΚΟ θα παραμείνει ο Ζαχαρίας Κουλίας μέχρι και τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αναμένοντας ξεκαθάρισμα του κόμματος από το ίδιο το εκλογικό σώμα. Σε χθεσινές του δηλώσεις ο βουλευτής Αμμοχώστου αυτό που ξεκαθάρισε είναι πως εάν επιστρέψει στο ΔΗΚΟ αυτή τη στιγμή θα προκληθεί «του Κουτρούλλη ο γάμος», υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα προκαλέσει στο Νικόλα Παπαδόπουλο «τέτοιου είδους προβλήματα».

Μίλησε για «προβλήματα που δημιουργεί η γνωστή ύποπτη παρέα», υπονοώντας τον Μάριο Καρογιάν και τα άλλα στελέχη που τοποθετούνται στην «εσωκομματική αντιπολίτευση». Ως εκ τούτου, ανέφερε ο κ. Κουλίας, «δεν προτίθεμαι να δημιουργήσω προβλήματα και να πάω πίσω στην κοινοβουλευτική ομάδα ή στο κόμμα για να κάνουν αυτοί οι κύριοι τα απαράδεκτα τερτίπια τους».

Κατά τον βουλευτή Αμμοχώστου το ΔΗΚΟ χρειάζεται «αποψίλωση των πολιτικών τσιβιτζιών», σημειώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να πράξει ο κ. Παπαδόπουλος δεν είναι η διαγραφή όσων προκαλούν προβλήματα γιατί θα τους κάνει ήρωες, αλλά να αφήσει τη δουλειά να την κάνει το ευρύτερο εκλογικό σώμα» και «να πέψει αυτούς τους κυρίους απ’ εκεί που ήρθαν».

Ως προς τις προθέσεις του για τις βουλευτικές εκλογές, είπε ότι δεν θα κάτσει ήσυχος και «θα έβρω τη μόλα» γιατί όπως υπέδειξε «κανονίζω τις δουλειές μου μόνος μου», καθότι «δεν είμαι λάτρης των συνοικεσίων». Καθησύχασε τον κόσμο του ΔΗΚΟ ότι θα συνεχίσει να κάνει την ίδια δουλειά καλά όπως την κάνει και σήμερα.

Ο Ζαχαρίας Κουλίας είπε για το μητρώο του ΔΗΚΟ ότι «μόνο βεδουίνους δεν γράψαμε», για τον Μάριο Καρογιάν ότι «άμα δει καρέκλα παθαίνει αμόκ» και για τον Μάρκο Κυπριανού ότι «ξύπνησε και ήρθε να μας υπερασπιστεί».

Πηγή: Φιλελεύθερος