Ανακαινίζεται το Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας (εικόνες)

CEB1 45 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις
CEB1 1203 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις

Άρχισαν οι εργασίες ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Σωτήρας με την κατεδάφιση των υφιστάμενων κερκίδων και την ανέγερση νέων.

Σε δελτίου Τύπου αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας «συνεχάρη το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο απέρριψε προηγούμενους σχεδιασμούς για ανέγερση δεύτερου γηπέδου, αφού θα ήταν προκλητικό εν μέσω οικονομικής κρίσης, ο Δήμος Σωτήρας να σχεδιάζει ανέγερση δεύτερου σταδίου».

CEB14 2 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις

Ανέφερε επίσης ότι «η ανακαίνιση του Σταδίου θα περιλαμβάνει αποδυτήρια, γυμναστήριο, αίθουσα σάουνας και υδρομασάζ, γραφεία, ιατρείο, δημοσιογραφικά θεωρεία και αίθουσες επισήμων”.

Η δαπάνη για την Α` Φάση του έργου θα ανέλθει γύρω στις 872.000 ευρώ, ενώ για τη Β` Φάση, που θα περιλαμβάνει και τον φωτισμό του σταδίου, θα ανέλθει στις 230.000 ευρώ.

CEB13 3 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «πρόκειται για ένα έργο συνολικής αξίας 1,1 εκατ. ευρώ, το οποίο εντάσσεται στις εξαγγελίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για την ελεύθερη επαρχία Αμμόχωστου που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο του 2015».

CEB11 7 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις

Πηγή: ΚΥΠΕ